Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiemelt! Együtt gyermekeink internetes kiszolgáltatottsága ellen!
Belföldi hírek

Kiemelt! Együtt gyermekeink internetes kiszolgáltatottsága ellen!

A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület együttműködik a közös cél elérése érdekében.

Az együttműködési megállapodást dr. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, dr. Balogh János r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány és Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) elnöke írta alá 2019. október 22-én Budapesten. Az aláírásnál jelen volt dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke, az NGYSZ elnöke is.

Az aláírás alkalmával az országos rendőrfőkapitány kiemelte: Magyarország felkészült a kiberbűnözés aktuális kihívásainak kezelésére. A Készenléti Rendőrségen belül nálunk működik a térség legnagyobb koncentrált, kifejezetten e célra létrehozott egysége, több mint 100 fős létszámmal.

Az együttműködés keretében a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesülete a www.biztonsagosinternet.hu bejelentőfelületükre érkezett jelzéseket haladéktalanul továbbítja a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztályra.

A rendőrség az ügyek általános tapasztalatairól – a jogszabályi rendelkezések és adatvédelmi szabályok betartásával – rendszeresen tájékoztatja az NGYSZ-t.

Az MTI/Belügyminisztériumi közlemény itt érhető el.

Kapcsolódó: Digitális gyerekek, digitális szülők.

Fotók: Zsaru magazin

Hasonló hírek

Az államtitkár szerint elfogadhatatlan a francia vádaskodás

Edit

November végéig nem jár a fogaskerekű

Géza

Egy hónapon át tart a tudományünnep

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!