Image default
Bulvár

Kiderült Vilmos herceg és Katalin titka, nem lehet könnyű nekik

Mindenért II. Erzsébet királynő a felelős?

Vilmos herceg egy dologban biztos nagyon irigyli öccsét, Harryt, Diana hercegnő kisebbik fia ugyanis nyugodtan ölelkezhet és csókolózhat a nyilvánosság előtt szerelmével, Meghan Markle-lel.

Vilmos és felesége, a harmadik gyermekét váró Katalin hercegné viszont szigorú szabályok szerint élnek, hivatalos eseményen még egymás kezét sem foghatják meg. A csókra már gondolni sem mernek!

Mindezért az az íratlan szabály a felelős, ami a királynő, II. Erzsébet nevéhez fűződik, ő ugyanis soha nem érintette meg nyilvános eseményen a férjét, Fülöp herceget. Ezért – bár a romantikázás hivatalosan nem tiltott – a brit királyi család minden tagja követi a királynő példáját.

És hogy miért kivétel ez alól Meghan Markle?

Nos, a Briliáns elmék sztárja hivatalosan még nem tagja a királyi családnak, ezért úgy viselkedhet magánemberként, ahogy csak akar, hiába egy angol herceg a párja – írta a Daily Star.

“Egyértelmű, hogy Katalin és Vilmos nagyon közel állnak egymáshoz érzelmileg. Ezért nincs is arra szükségük, hogy nyilvános eseményeken, kíváncsi szemek előtt is bizonygassák szerelmüket”

– mondta Robin Kermode, kommunikációs szakember.

Vajon a kissé forrófejű Harry hogy viseli majd, ha a közelgő eljegyzés után már nem érhet hozzá bármikor menyasszonyához?

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hasonló hírek

Lajcsi felszólalt a tárgyaláson, ám a bírónak nem tetszett, ami elhangzott – részletek

Mazsi

“A királynő megmenthette volna Dianát” – megdöbbentő vallomás a testőrtől

Mazsi

Nem csak szépnek, okosnak is kell lenni

info