Image default
Bulvár

Kiderült: újra feleségül vette a szerelmét Berki Krisztián

Berki Krisztián újra elvette kedvesét a Maldív-szigeteken.

Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, Berki Krisztián és szerelme, Mazsi titokban esküdtek meg Magyarországon. Csak hónapokkal később derült, ki, hogy már férj és feleségként élik mindennapjaikat.

„A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem. Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki!” – mondta a Blikknek, amikor hónapok után kiderült, hogy házasok.

Decemberben Amerikában töltöttek heteket, majd a Maldív-szigetekre utaztak nászútra, ahol, mint most kiderült, még egy esküvőjük volt. Ezt Berki Renáta, azaz Mazsi a közösségi oldalán árulta el a rajongóknak.

„Érzelmekben gazdag és meglepetésekkel teli nászút. Nem titok, hogy Berki Krisztián – titokban megszervezve második esküvőnket – kint is elvett feleségül. Azt mondta, egyszer még visszatérünk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bye bye 2 weeks Paradise❤️érzelmekben gazdag & meglepetésekkel teli nászút, nem titok, hogy @berkikrisztian titokban megszervezve második esküvőnket, kint is elvett feleségül😍🙏🏻…. azt mondta egyszer még visszatérünk 😍🙏🏻 Viszont még sok jó képünk van így biztosan osztok meg még párat 🙈 …. de most induljon a hétfő és csapjuk bele a lecsóba… péntken a Maldívos élménybeszámolónkat megosztjuk Veletek a YouTube csatornánkon 😉☺️ 🎥: @sillosteve #amieletunk #nowordsneeded #aberkik #love #couple #couplegoals #beach #paradise #maldive #maldives #loveyou #myeverything #beachcouple #beachbody #maadhoo #holiday #oaferjem #myhusband #maldivesmania #honeymoon #fiftyshadesofblue @ozenmaadhoo @couplegoals

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Szörnyű betegségben szenved az egykori modell!

Mazsi

Elszólta magát Benkő Dániel fiatal barátnője, ezt nem gondoltad volna

Mazsi

Ikreket vártak Madárék, miért csak egy baba születhetett meg?

Mazsi