Image default
Bulvár

Kiderült: újra feleségül vette a szerelmét Berki Krisztián

Berki Krisztián újra elvette kedvesét a Maldív-szigeteken.

Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, Berki Krisztián és szerelme, Mazsi titokban esküdtek meg Magyarországon. Csak hónapokkal később derült, ki, hogy már férj és feleségként élik mindennapjaikat.

„A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem. Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki!” – mondta a Blikknek, amikor hónapok után kiderült, hogy házasok.

Decemberben Amerikában töltöttek heteket, majd a Maldív-szigetekre utaztak nászútra, ahol, mint most kiderült, még egy esküvőjük volt. Ezt Berki Renáta, azaz Mazsi a közösségi oldalán árulta el a rajongóknak.

„Érzelmekben gazdag és meglepetésekkel teli nászút. Nem titok, hogy Berki Krisztián – titokban megszervezve második esküvőnket – kint is elvett feleségül. Azt mondta, egyszer még visszatérünk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bye bye 2 weeks Paradise❤️érzelmekben gazdag & meglepetésekkel teli nászút, nem titok, hogy @berkikrisztian titokban megszervezve második esküvőnket, kint is elvett feleségül😍🙏🏻…. azt mondta egyszer még visszatérünk 😍🙏🏻 Viszont még sok jó képünk van így biztosan osztok meg még párat 🙈 …. de most induljon a hétfő és csapjuk bele a lecsóba… péntken a Maldívos élménybeszámolónkat megosztjuk Veletek a YouTube csatornánkon 😉☺️ 🎥: @sillosteve #amieletunk #nowordsneeded #aberkik #love #couple #couplegoals #beach #paradise #maldive #maldives #loveyou #myeverything #beachcouple #beachbody #maadhoo #holiday #oaferjem #myhusband #maldivesmania #honeymoon #fiftyshadesofblue @ozenmaadhoo @couplegoals

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

A Viszkis belépett a 200-asok klubjába

Géza

Ettől a csodaszertől tűntek el Catherine Zeta-Jones ráncai

info

Újra szerelmes Schumacher exfelesége

Géza