Image default
Bulvár

Kiderült: súlyos százmilliókat fektetett be Cipruson Berki Krisztián – Megszólalt a felesége is

Az apartmanok mellett Berki végül a napágybizniszbe is beszállt a szigetországban. Az üzleti tranzakciót felesége bonyolította le a luxusszálloda medencepartjáról.

Szinte már hazajár Ciprusra Berki Krisztián és felesége, Mazsi. A házasok ezúttal nemcsak azért tértek vissza, mert az überkirály ígéretet tett feleségének, hogy visszatérnek még a mediterrán szigetre, hanem azért is, mert korábbi üzleti tárgyalásai révbe értek.

Legutóbb mikor itt jártam ajánlatot kaptam az apartmanokra. Ezt – és a hozzájuk tartozó napágyak tulajdonjogát – szeretném most megszerezni a Berki-családnak. Fontos, hogy a lehető legtöbb országban jelen legyünk, legyenek befektetéseink. Ha van befektetésünk, akkor van erős bevételünk is

– mondta a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Berki, aki első körben a napágyakra csapott le, melyekből számításai szerint szezononként 96 milliót tudhat majd magukénak.

Az üzlet megkötéséhez 278 millió forint átutalására volt szükség.

Az ügyvédünk rendben találta az üzletet, így elutaltam az összeget. Kimondani is sok, de Krisztián mindig jó üzleti döntéseket hoz. Szeret a föld felett járni, én kicsit többet rágódom ezeken, de eddig mindig jó döntést hozott. Így bízom benne, hogy most sem lesz ez másképp

– árulta el Mazsi, aki sajátkezűleg intézte a pénzügyi tranzakciót.

A műsort a nézők ma 20:00-tól láthatják a Sláger TV-n.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: sláger TV

Hasonló hírek

Golopi polgármester: 20 év alatt még nem csinált senki ilyen cirkuszt, mint amilyet Zalatnay…

Mazsi

Ez gáz! Nyilvánosan kérdezett rá Harry herceg: “Én vagyok a gyerek apja?” (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Az LGT és a Tankcsapda a Whisky Go Go klubban

info