Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Kiderült, mit jósolt Nostradamus 2018-ra: félelmetes jövő elé nézünk

Kiderült, mit jósolt Nostradamus 2018-ra: félelmetes jövő elé nézünk

Nostradamus apokaliptikus jóslatai láttak napvilágot. Nem lesz könnyű évünk…

Sokan prófétaként tekintenek Nostradamusra. A francia tudós előre látta, mit művel majd Napóleon vagy éppen Hitler, de az Egyesült Államokat sújtó szeptember 11-ei merényletet is megjósolta.

Az 1566-ban meghalt tudós feljegyzései között találtak 2018-ra érvényes jóslatokat is. Ha egy is valóra válik belőle, nem lesz egyszerű a jövő évünk…

A jóslatok szerint erősödni fognak a negatív energiák, és kitör a harmadik világháború is, mert az Egyesült Államok és Oroszország újra egymásnak feszül. A háború a látomás szerint Franciaországból indul majd és egész Európa harcban áll majd közel 30 évig. A békét csak kevesen élik majd meg.

De ha ez nem lenne elég, a Vezúv is kitör és földrengés is megrázza majd a vidéket, több mint 6000 ember halálát okozva. De természeti katasztrófák sújtják majd az Egyesült Államokat is, a kaliforniai törésvonal mentén szintén földrengések várhatóak. Portlandet, Seattle-t és Vancouvert pedig szökőár éri el.

Egy reménysugarat azért ad Nostradamus: szerinte rohamos tempóban fog fejlődni az orvostudomány, és az emberek várható élettartama kitolódik 200 évre – írta a Daily Star.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Nőnapi virág teszt: melyik virágot szereted leginkább? Ilyen nő vagy valójában!

Mazsi

A kapcsolatok karmája – semmit sem adnak ingyen, mindenért meg kell fizetned

Edit

Te milyen pózban alszol? Ezt árulja el rólad!

Mazsi