Image default
Életmód hírek

Kiderült, mit akarnak a férfiak az első randin! El sem hinnéd!

Med­dig me­hetsz el az első ran­din és mit vár el tőled a pasi? Meg­mu­tat­juk, hogy mit sze­ret­né­nek va­ló­já­ban a férfiak, és mi ter­mé­sze­tes nekik! Így biz­to­san meg­ta­lál­já­tok a közös han­got!

Fogalmad sincs, hogy meddig mehetsz el az első randin? Ha bizonytalan vagy, mert nagyon vonzódsz a pasihoz, de nem akarod könnyen beadni a derekad, akkor eláruljuk, hogy mit szeretnének ők. Így könnyebben dönthetsz!

Kiderült, mit akarnak a férfiak az első randin! El sem hinnéd!

Mi kell a férfinak?

A legújabb felmérés szerint a férfiak csupán 6%-a gondolja úgy, hogy az első randin el kell jutni az ágyig. A legtöbb pasi nem szeretne ilyen hamar hanyatt vágni, viszont kis ízelítőre sokan vágynak.

A kutatásban résztvevők több, mint a fele szerint ideális, ha a találka végén elcsattan az első csók.

Szerencsére a nők sem gondolkodnak másképp. Csupán 7 %-uk szexelne ilyen hamar, sőt 45 %-uk még a csókot is túlzásnak tartja az első randin.

Kiderült, mit akarnak a férfiak az első randin! El sem hinnéd! 1
(Fotó: 123RF)

Úgy néz ki, hogy a férfiak, még akkor sem szeretnének szexelni, ha nagyon vonzónak találnak, mert kell nekik az izgalom és a titokzatosság. Tehát, ha ez első találkozáskor nagyon erre hajt, nagy valószínűséggel csak egy, egy éjszakás kalandra vágyik.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ha ezt az érzést tapasztalod éjszaka, egy nagyon komoly problémával kell szembe nézned!

Mazsi

Megrázó felhívásban gyűjtenek egy Amerikában meghalt magyar lány hazahozatalára

Edit

Miért olyan nehéz az anyaság. Egy ötgyermekes édesanya vallomása

Edit