Image default
Életmód hírek

Kiderült, mit akarnak a férfiak az első randin! El sem hinnéd!

Med­dig me­hetsz el az első ran­din és mit vár el tőled a pasi? Meg­mu­tat­juk, hogy mit sze­ret­né­nek va­ló­já­ban a férfiak, és mi ter­mé­sze­tes nekik! Így biz­to­san meg­ta­lál­já­tok a közös han­got!

Fogalmad sincs, hogy meddig mehetsz el az első randin? Ha bizonytalan vagy, mert nagyon vonzódsz a pasihoz, de nem akarod könnyen beadni a derekad, akkor eláruljuk, hogy mit szeretnének ők. Így könnyebben dönthetsz!

Kiderült, mit akarnak a férfiak az első randin! El sem hinnéd!

Mi kell a férfinak?

A legújabb felmérés szerint a férfiak csupán 6%-a gondolja úgy, hogy az első randin el kell jutni az ágyig. A legtöbb pasi nem szeretne ilyen hamar hanyatt vágni, viszont kis ízelítőre sokan vágynak.

A kutatásban résztvevők több, mint a fele szerint ideális, ha a találka végén elcsattan az első csók.

Szerencsére a nők sem gondolkodnak másképp. Csupán 7 %-uk szexelne ilyen hamar, sőt 45 %-uk még a csókot is túlzásnak tartja az első randin.

Kiderült, mit akarnak a férfiak az első randin! El sem hinnéd! 1
(Fotó: 123RF)

Úgy néz ki, hogy a férfiak, még akkor sem szeretnének szexelni, ha nagyon vonzónak találnak, mert kell nekik az izgalom és a titokzatosság. Tehát, ha ez első találkozáskor nagyon erre hajt, nagy valószínűséggel csak egy, egy éjszakás kalandra vágyik.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Meg ne igyátok, ha vettetek ilyen ásványvizet, ha pedig még nem, ne vegyetek! Osszátok meg!

Géza

A problémás ügyfél a fő stresszforrás nálunk

info

A kedvenc csokid sok mindent elárul rólad

info