Image default
Bulvár

Kiderült, miért vitt Berki Krisztián kempingszéket a Mokkába

Az ellenzéki cirkusz tovább folytatódik! Berki Krisztián hétfő reggel a Mokka vendége volt, ahova nem üres kézzel érkezett.

Vészesen közeleg az október 13-i önkormányzati választás, így Berki Krisztián is megragad minden lehetőséget, hogy felhívja magára a figyelmet.

Hétfő reggel a Mokka vendége volt, ahová kempingszékekkel érkezett. A főpolgármester-jelölt ezzel akarta demonstrálni, hogy ő kész akár széket is hozni, hogy végre összejöjjön a főpolgármesteri vita, mert ellenfelei az utóbbi hónapokban erre képtelenek voltak. Berki egy fotót is megosztott a TV2 folyosójáról, amelyben ezt üzente Karácsony Gergelynek és Puzsér Róbertnek:

„Főpolgármesteri vita……? Együgyűekkel…..? A jelenlegi Főpolgármester és a két tornából felmentett Karácsony, valamint Puzsér hónapok óta egy közös vitát nem tudtak összehozni…… ezt úgy hívják: “alkalmatlan” ma a @tv2mokka -ban én elhoztam és bemutattam a megoldást„

– írta a bejegyzésében Berki.

Forrás, fotó: Ripost

 

Hasonló hírek

Bereczki Zoltánnak meg van a véleménye volt felesége terhességéről

Mazsi

A szépség és a szörnyeteg

info

Ábel Anita tette helyre Nádai Anikót, aki szerint “álszenteskedés részvétet nyilvánítani LL. Junior családjának a Facebookon”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------