Főoldal » Kiderült, miért tűnt el a nyilvánosság elől a világhírű énekesnő – Most megtörte a csendet: a poklok poklát élte át
Bulvár

Kiderült, miért tűnt el a nyilvánosság elől a világhírű énekesnő – Most megtörte a csendet: a poklok poklát élte át

Duffy a 35 éves, walesi énekesnő 2008-ban a Merci című számával vált világhírűvé. A csúcson volt, rengeteg elismerést begyűjtött: Grammy-t nyert, albuma kilencmillió példányban kelt el. Ezért lepett meg mindenkit, amikor hirtelen eltűnt a popiparból, a reflektorfényből, nem jöttek az új dalok. Most kiderült, mi állt eltűnésének hátterében, Instagram-posztban törte meg a csendet, ami igencsak sokkolta a világot.

Ezt a dalt mindenki ismeri Duffy-tól:

Az énekesnő elmondta, mi történt vele. Nem a hirtelen jött hírnév feldolgozása miatt tűnt el, hanem mert egy óriási trauma történt az életében. Mint posztjában írta, nem lehet szebben fogalmazni:

elkábítottak, elraboltak, megerőszakoltak és napokon át fogságban tartottak

Hozzáteszi, hogy bár a bántalmazásokat sikerült túlélnie, de a felépülés sok időt igényelt, mély depresszióval küzdött.

Sokan nem értették, hogy mi történt vele , de eddig képtelen volt elmondani az igazat. Tavaly nyáron egy újságíró talált rá, és most már nagyon jól esett neki beszélni a szörnyűségekről, amik vele történtek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

@ duffy által megosztott bejegyzés,

“Az elmúlt évtizedben napok ezreit és ezreit szántam arra, hogy próbáltam újra érezni a napfényt a szívemben, és mostanra a nap tényleg ki is sütött. Kérdezhetitek, miért nem használtam a hangom arra, hogy a fájdalmamat kifejezzem. Nem akartam megmutatni a világnak, mennyi szomorúság van bennem. Feltettem magamnak a kérdést: hogyan énekelhetnék a szívemből, ha az össze van törve? A szívem lassan összeforrt.” – írja a posztban Duffy, aki köszönetet mondott a rajongóknak, akik az évek során mindig érdeklődtek róla, és megígérte, hogy a következő hetekben közzéteszi az interjút, amiben még több részlet lesz majd.”

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Legyalulja az internetet az 5 hónapos baba bájos ébredése

Edit

Kiderült: újra feleségül vette a szerelmét Berki Krisztián

Mazsi

A megbecsülésről vallanak a sztárok

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------