Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült, miért ölték meg a 8 éves sólyi kislányt
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kiderült, miért ölték meg a 8 éves sólyi kislányt

Gyerekgyilkosság Sólyon – Megdöbbentő részletek a boncolási jegyzőkönyvből. Féltékenységből ölt a tinédzser. Fulladás okozta a kis Adrienn halálát.

Döbbenetes információk birtokába jutott a Bors: a 8 éves sólyi kislányt meggyilkoló F. Ferenc szexuális szándékkal támadt áldozatára.

Nehéz elképzelni, de nagyon úgy tűnik, hogy féltékenység állhat az egész országot megrendítő sólyi gyermekgyilkosság hátterében. A Bors biztos forrásból úgy értesült, hogy a 16 éves F. Ferenc érdeklődését felkeltette a mindössze 8 esztendős Adrienn, a kislány azonban egy másik fiúval szimpatizált, amit a gyilkosa nem tudott megemészteni.
Miután a Séd patakhoz csalta a gyermeket, szexuálisan közeledett hozzá. Hogy ne ellenkezzen, fejbe vágta egy kővel, deréktól lefelé lemeztelenítette, ám ekkor elállt szándékától, végül nem erőszakolta meg, inkább a vízbe dobta Ad­riennt.

– Nem ritka, hogy a támadó célja a nemi erőszak, de amikor meglátja a lemeztelenített, sérült testet, megijed vagy megundorodik. Úgy is mondhatnánk, hogy elmegy a kedve – magyarázta a Borsnak Berzsenyi Tamás kriminológus.

A kis Adrienn édesapjának nyilatkozata is egybevág értesüléseinkkel. Horváth Győző az azonosítást követően úgy fogalmazott: – Amikor a nemi erőszakról kérdeztük a rendőröket, azt mondták, jobb, ha nem tudjuk, hogy pontosan mi történt. A rendőrség a sajtótájékoztatón F. Ferenc tettét „hirtelen érzelmi döntéssel” magyarázta, amit elképzelhető, hogy a kislány visszautasítása idézett elő.

A család tegnap megkapta a temetési engedélyt, és megismerhették a boncolási jegyzőkönyvben leírtakat is. A szakértői vélemény a szülők feldolgozhatatlan traumáját csak tovább fokozza.

– Brutálisan betörte a koponyáját, majd a vízbe dobta – mondta tegnap a Borsnak Horváth Győző. – Még ekkor is élt szegénykém, a halálát fulladás okozta. Nem maradtak szavak – csuklott el az apa hangja.

Forrás: Bors

Hasonló hírek

Tragédia Alsóbereckiben

Géza

Baleset miatt teljes útzár az M7-es autópályán

Géza

Kábítószer kereskedő rendőrkézen

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------