Főoldal » Kiderült, miért égett le Bódi Csabi autója: itt vannak a részletek
Bulvár

Kiderült, miért égett le Bódi Csabi autója: itt vannak a részletek

Utánajártunk, és kiderült, vaskos kártérítés járhat az énekesnek.

Bódi Csabi BMW-je menet közben gyulladt ki, és szinte teljesen a lángok martalékává vált. A borzalmas részletekről először a Ripost-nak számolt be, elmondta, hogy éppen a szervizből hozta el az autót, amikor a szerencsétlenség történt. Ám akkor még biztosan nem sejtette, hogy nem egyedi eset az övé.

Mint mostanra kiderült, úgy gyulladnak ki ezek a BMW-k, hogy Münchenben csak kapkodják a fejüket az autógyár vezetői.A problémát már 2016-ban észlelték, de csak mostanra ismerték el, hogy típushibáról van szó. Dél-Koreában már több mint 30 tulajdonos járt pórul, ezért a gyártó 106 ezer autót hívott vissza a távol-keleti országban, s a hírek szerint Európában is erre készülnek. A közeljövőben 223 700 kocsit rendelnek vissza. Információk szerint Magyarországon eddig már három BMW égett ki, ezek között volt Bódi Csabié is.

Bár az énekes sokk hatása alatt volt, részletesen elmesélte, milyen problémákat észlelt, miközben lángolt az autója. Csabi elmondása pedig kísértetiesen egybevág a BMW által kiadott közleménnyel, amiben a gyulladás okait fejtegették. A gond amúgy a kipufogógáz-visszavezető rendszer hűtőegységénél lehet, emiatt szivárgás léphet fel, ami akár a motor kigyulladásához is vezethet.

Kiderült, miért égett le Bódi Csabi autója itt vannak a részletek 1

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Csont soványan, alkoholmámorban él Damu Edina

Edit

Gesztesi Károlyt követi a hit útján a fia is?

Mazsi

Fájdalmas vallomás: megerőszakolták a magyar műsorvezetőt

Mazsi