Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kiderült, mi történhetett VV Fanni holttestével

VV Fanni márt több mint három éve eltűnt, a holttestét azóta sem sikerült megtalálni, noha a rendőrök szinte kezdetektől fogva gyilkosság miatt nyomoznak.

Az ügyben tegnap folytatódott a tárgyalás a bíróságon ahol kiderült, hogy a rendőrség szerint mi történhetett a holttesttel. Dr. Lichy József, VV Fanni családjának jogi képviselője az Origónak azt is elmondta, hogy mikorra vár ítéletet az ügyben.

Hétfőn folytatódott VV Fanni tárgyalása a bíróságon. A Novozánszky család képviselője, dr. Lichy József az Origónak elmondta, hogy a délelőtt folyamán két nyomozót hallgattak ki, akik az ügyön dolgoztak. Ők elmondták, hogy pontosan hogyan történt a nyomozás.

Én azt forszíroztam, attól függetlenül, hogy nem találták meg a holttestet, hogy milyen meggyőződés alakult ki a rendőrségben, hol tüntethették el. Mondott egy 90 %-os meg egy 10%-os helyet– mondta az ügyvéd.

VV Fanni. FORRÁS: BLIKK

AZ EGYIK NYOMOZÓ KIFEJTETTE, HOGY AZ A HELY, AMIT SZINTE BIZTOSRA VESZNEK AZ EGY DUNA-PARTI SZAKASZ, AZ IS LE SZŰKÍTVE EGY 30 MÉTERES SÁVRA. SZALKSZENTMÁRTONTÓL NEM MESSZE, EGY TEHERHAJÓ RAKODÁSRA ALKALMAS KIKÖTŐ TERÜLETEN VAN EGY STÉG, AMI BENYÚLIK A FOLYÓBA.

“Azt mondta, hogy ők a rendőrségen egymás között a nyomozási csoportnál amellett foglaltak állást, hogy onnan volt a legkönnyebb eltüntetni a holttestet. Akár nehezékkel, akár anélkül bedobni, mert ott nem kellett begázolni a vízbe a novemberi hidegben” – magyarázta Lichy József. Hozzátette, hogy ha a stégről dobta a folyóba VV Fanni holttestét B. László, akkor ott a 2 méter mély vízben a nagy sodrás könnyen lejjebb vihette.

A másik hely, amire 10%-os esélyt adnak, az kicsit fentebb van a Dunán. A FBI-osok mutatták ki, hogy ott is hosszabb ideig időzött B. László.

AZON A SZAKASZON A PARTNÁL IS MÁR OLYAN MÉLY A VÍZ, HOGY KÖNNYEN ELVIHETTE A HOLTTESTET A SODRÁS. AMI OKOT AD A GYANAKVÁSRA, HOGY A HELY SARAS, ÉS A FÉRFI BÉRELT AUTÓJA NAGYON SARAS VOLT, MÉG AZ AJTAJA IS.

Az ügyvéd elmondása szerin a szakértők kipróbálták, hogy milyen erős a helyszínen a Duna sodrása. Egy bábúra 100 kilónyi súlyt tettek, de így is könnyedén elvitte a víz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy később, egy kisebb sodrású szakaszon ne kellett volna felbukkannia.

VV FanniFORRÁS: POLICE.HU

A Dunát áprilisban figyelték különösen, mert ha 14 fokra melegszik a víz, akkor bármilyen hideg volt a víz amikor beleeresztették, akkor is feljön a holttest egy rövidebb időre, pár nap után viszont visszasüllyed. Általában áprilisra melegszik fel ennyire a víz”– teszi hozzá a Novozánszki család jogi képviselője.

Tanúként hallgattak még meg egy férfit, aki VV Fanni utolsó kuncsaftja volt. B. László utána pár perccel később ment fel hozzá.

„Az volt a lényeg, hogy elmondja, milyen állapotban volt a lány. Ahogy fogalmazott, a lány nem volt bekábítószerezve. Mert ugye azzal védekezik a vádlott, hogy ő semmit nem csinált, csak az önmagát bekábszerező Fannit a barátnő segítségével ismeretleneknek átadta” – mondja Lichy József.

A KUNCSAFT ARRÓL SZÁMOLT, HOGY SEMMILYEN ALKOHOLT ÉS KÁBÍTÓSZERT NEM LÁTTOTT, ÉS FANNIN SEM VETT ÉSZRE SEMMI KÜLÖNÖSET.

Lichy József szerint március végén, vagy áprilisban ítéletet hirdethet a bíróság.

Ahogy azt korábban megírtuk VV Fanni több mint 3 éve, 2017 november 20-án eltűnt. Rövid ideig eltűntként keresték a hatóságok, később azonban gyilkosság miatt kezdtek nyomozni.

AZ ÜGY EDDIGI EGYETLEN VÁDLOTTJA B. LÁSZLÓ, AKIT FELVETT EGY BIZTONSÁGI KAMERA, AHOGY AZ ÖLÉBEN CIPELNI FANNI ÉLETTELEN TESTÉT, MAJD BETESZI A MÉLYGARÁZSBAN PARKOLÓ AUTÓJÁBA ÉS ELHAJT.

B.LászlóFOTÓ: POLYÁK ATTILA – ORIGO

A férfi a bűnrészességet beismerte, de azt tagadja, hogy meggyilkolta a nőt. Állítása szeriont amikor felment hozzá Fanni már eszméletlen volt. Az egyik legjobb barátnője, B. Erika is a lakásban volt.

Ő MONDTA NEKI, HOGY NE HÍVJANAK MENTŐT, HANEM ADJÁK ODA A NŐT VALAKIKNEK. AHOGY Ő FOGALMAZOTT KORÁBBAN, PROBLÉMAMEGOLDÓ EMBEREKNEK.

VV Fanni holtestét az elmúlt években szinte mindenhol keresték, de nem találták meg.

origo

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Gyanútlan autósokra dobált dinnyéket és köveket két fiatal, ennyit kaphatnak a bíróságon

Géza

Terepjáróval üldözték lovas haragosukat

info

Elfogták a fiatal nőt saját lakásán bántalmazó párt és megbízójukat – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------