Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült, mi lesz Gesztesi Károly vagyonával
Bulvár

Kiderült, mi lesz Gesztesi Károly vagyonával

A januárban tragikusan elhunyt Gesztesi Károly családja úgy döntött, eladják a budakalászi luxus ingatlant, ami a színész utolsó otthona volt.

fotó: YoutubeGESZTESI KÁROLY /FOTÓ:BLIKK

Ezért történik minden.

Hogy mi az oka ennek, arról egykori ügyvédje nyilatkozott lapunknak. Dr. Borbély Zoltán nemcsak jogi képviselője, hanem közeli jó barátja is volt a népszerű színésznek.

“A házban rengeteg fontos és kedves emlék van, de a gyerekeknek és Nikinek nem lehet könnyű itt élni. Úgy érzik, akkor tudnak új életet kezdeni és persze a családtagok korrektül megegyezni, ha eladják ezt az ingatlant.

Még nincs kitűzve a hagyatéki eljárás, de nemsokára várható és itt döntenek majd a vagyonáról, értéktárgyairól, autójáról, jogdíjainak sorsáról és persze az ingatlanról is. Karcsi ugyan nem írt végrendeletet, de hivatalosan is járt az irodánkban és beszélt korábban arról, hogy ha vele valami történne, akkor mi legyen a vagyonával.

Egyetlenegy családtagjáról akart külön gondosodni, azt nem árulhatom el kiről van szó, de ezt a család tudja és az örökösök között így sincs vita, sem a gyerekek, sem a volt feleségek között.

Minden gyereke testvériesen fog részesülni a vagyonból, hiszen neki az volt a terve, hogy minden gyerekét önálló élethez segítse anyagilag is.

Máté (30) már régóta külön lakik, de Márkó (23) és Dávid (26) is új életet szeretnének kezdeni” – mondta el a Kiskegyednek az ügyvéd.

kiskegyed / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Százmilliós költekezés, Dzsudzsák Balázs teljesen új dologba kezdett

Mazsi

Aligátor úszkált egy családi ház medencéjében (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Áll a bál Rékasiéknál

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------