Image default
Bulvár

Kiderült, mi köze Várkonyi Andinak a világhírű Sharon Stone-hoz

Orvos, hamarosan diplomás pszichológus, nemrég pedig tanár lett Várkonyi Andrea.

Várkonyi Andreának szenvedélye a tanulás, angolul, franciául és spanyolul is remekül beszél. A műsorvezető nem csak gyönyörű, most már papírja is van arról, hogy igazán okos. Talán még ő sem számított arra, hogy jóval átlag feletti az intelligenciája.

“A televíziós munkám mellett nemrég elkezdtem tanítani. A Szegedi Tudományegyetem jogi karán önismereti és kommunikációs kurzust tartok. Eközben a szakdolgozatomra készülök, ha minden jól megy, fél év múlva kezemben tarthatom a diplomámat

– mesélte a Bors-nak Várkonyi Andrea. De még ennél is különlegesebb, amit megtudott önmagáról.

“A műsoromban szóba került az intelligenciateszt, és az egyik vendégem, aki pszichológusként volt jelen, adás után adott egy hivatalos tesztet, hogy töltsem ki kíváncsiságból. Otthon, tévé, gyerek, és a napi teendők közepette töltögettem.A pszichológus azt mondta, hogy mivel ezen a teszten a maximális eredményt értem el, szerinte menjek el a hivatalos MENSA-tesztre is, mert az magasabbat tud mérni. Ez a napokban történt, és nagyon büszke vagyok az eredményre: Mensa HungarIQa-tag lettem. Az intelligenciateszt eredménye szerint az emberiség legintelligensebb egy százalékába tartozom. Nem rossz érzés Sharon Stone-nal egy klubba tartozni!

– nevette el magát Andrea.

Forrás: Ripost

Fotó: Fem3

Hasonló hírek

Napokig túrták a szemetet az elveszett gyémánt gyűrűért

Edit

Így néznek ki az új, hús-vér nőkhöz hasonlító Barbie babák

info

Két hét múlva megműtik Pataky Attilát

Mazsi