Hirmagazin.eu
Bulvár

Kiderült, mennyit kaszál Gáspár Bea a szakácskönyvével

Beával tényleg megfogta az Isten lábát Gáspár Győző.

Nyugodtan készülhet a karácsonykor már hagyományos törökországi családi pihenésre Gáspár Bea, hiszen elég erős évet zár.

Fotó: Sulyok László

Telt házzal mennek a borvacsorái és az sem elhanyagolható tény, hogy szép szeletet tudhat magáénak az idei karácsonyi könyvpiac tortájából is. A két hete megjelent szakácskönyve olyan sikeres lett, hogy kiadója már a második nyomás előkészületeinél tart. Ez azt jelenti, hogy a 8000 darab nagy része már az otthoni könyvespolcokon pihen.

A Bea konyhája című könyv jelenleg 22. az egyik legnagyobb online könyváruház sikerlistáján és rengeteg üzletben már csak néhány darab marad készleten. De mit is jelent ez a szerzőnek anyagilag? Nos, Bea kiadóval kötött szerződésébe ugyan nem látunk bele, de nagyjából 10 százalék körüli az az összeg, amit a kiadók a szerzőnek szoktak adni az eladások után. Így nem nehéz megsaccolni, hogy eddig mennyit kereshetett Gáspár Bea. A könyv árcímkéjén 4990 forint szerepel. Ennek közel felét teszi ki a terjesztési költség és 5 százalék az adó, vagyis a fennmaradt összeg tizedével érdemes számolni. 8000 példány után tehát mintegy 2 millió forintot kaszálhatott Bea, ami az újranyomás után tovább gyarapodhat. Lapunk megkereste Bea asszonyt, aki büszke a sikerre.

„Tudom, mindenki ezt mondja, de őszintén nem számítottam rá, hogy ekkora siker lesz a könyv. Abban azért bíztam, hogy a karácsonyi szezonban szépen elcsorog majd, de arra nem, hogy ilyen hamar újra kell nyomni” – kezdte Bea, akit nem is a pénz boldogít igazán a sikerrel kapcsolatban.

Forrás: Ripost.hu

Hasonló hírek

Ekkora esküvőt még nem látott a királyi család – Harry herceggel és arájával elszaladt a ló

Géza

Nagy baj történt! Kétségbeesetten kér segítséget rajongóitól Zalatnay Cini

Géza

Gesztesi szerint Liptai Claudiát is zaklatta Havas Henrik

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian