Image default
Bulvár

Kiderült, mennyi fizetést visz haza Csiszár Jenő

Ami­óta Csi­szár Jenő a szó­ra­koz­tató osz­tály fő­szer­kesz­tője lett a Duna Mé­dia­szol­gál­ta­tó­nál, ő maga dönt arról, hogy me­lyek azok a mű­so­rok, ame­lyek kép­er­nyőre ke­rül­het­nek.

Csiszár Jenő amellett, hogy havonta felveszi a fizetését a szórakoztató főszerkesztőség főszerkesztőjeként, még a Magyarország, szeretlek! kapcsán is rendszeres bért kap, hiszen ő az egyik állandó csapatkapitány. A Blikk szerint ráadásul igen borsos összegről van szó:

Csiszár közel egymilliós összeget visz haza havonta.

A tévés korábban a hirado.hu-nak adott interjújában elismerte, hogy csapatával együtt az ő feladtuk a tévé- és rádióműsorok rendelése, gondozása, továbbá új fejlesztések és műsorötletek előkészítése. Sőt azt is elmondta, hogy a Magyarország, szeretlek! nélküle és Jakupcsek Gabriella nélkül nem lenne ugyanolyan.

Számunkra a Magyarország, szeretlek! nem munka, önfeledten élvezzük, és azt hiszem, ezt a nézők is látják. Az a fajta kémia, ami Gabi és köztem működik, szinte mindent megenged magunknak egymással szemben

– nyilatkozta korábban Csiszár a köztévétől távozó Jakupcsek Gabrielláról, akit az idei évadban A Dal háziasszonya, Tatár Csilla vált majd a képernyőn.

Kiderült, mennyi fizetést visz haza Csiszár Jenő

Milliós fizetése van Csiszár Jenőnek (Fotó: Facebook)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Lemosta Britney Spearst az énekesnő – igazán remek volt!

info

Havas Henrik kipakolt: Friderikusz idegileg tönkretette Claudiát

Mazsi

Patakokban folytak a könnyei a 60 éves Hernádi Juditnak! – VIDEÓ

Mazsi