Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült, mennyi fizetést visz haza Csiszár Jenő
Bulvár

Kiderült, mennyi fizetést visz haza Csiszár Jenő

Ami­óta Csi­szár Jenő a szó­ra­koz­tató osz­tály fő­szer­kesz­tője lett a Duna Mé­dia­szol­gál­ta­tó­nál, ő maga dönt arról, hogy me­lyek azok a mű­so­rok, ame­lyek kép­er­nyőre ke­rül­het­nek.

Csiszár Jenő amellett, hogy havonta felveszi a fizetését a szórakoztató főszerkesztőség főszerkesztőjeként, még a Magyarország, szeretlek! kapcsán is rendszeres bért kap, hiszen ő az egyik állandó csapatkapitány. A Blikk szerint ráadásul igen borsos összegről van szó:

Csiszár közel egymilliós összeget visz haza havonta.

A tévés korábban a hirado.hu-nak adott interjújában elismerte, hogy csapatával együtt az ő feladtuk a tévé- és rádióműsorok rendelése, gondozása, továbbá új fejlesztések és műsorötletek előkészítése. Sőt azt is elmondta, hogy a Magyarország, szeretlek! nélküle és Jakupcsek Gabriella nélkül nem lenne ugyanolyan.

Számunkra a Magyarország, szeretlek! nem munka, önfeledten élvezzük, és azt hiszem, ezt a nézők is látják. Az a fajta kémia, ami Gabi és köztem működik, szinte mindent megenged magunknak egymással szemben

– nyilatkozta korábban Csiszár a köztévétől távozó Jakupcsek Gabrielláról, akit az idei évadban A Dal háziasszonya, Tatár Csilla vált majd a képernyőn.

Kiderült, mennyi fizetést visz haza Csiszár Jenő

Milliós fizetése van Csiszár Jenőnek (Fotó: Facebook)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megmutatta esküvői videóját Szabó Zsófi – VIDEÓ

Mazsi

Már bánja, hogy ezt tette? Becsapva érzi magát Bochkor Gábor

Géza

Durván kiosztották egymást! Itt az újabb celeb botrány!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------