Image default
Bulvár

Kiderült Kordáék súlyos titka Szenes Iván halálának évfordulóján!

Erre senki sem számított! Évtizedes sztori került felszínre, amit mindeddig titkolt a népszerű énekes házaspár!

2010. szeptember 13-án hunyt el a legendás zeneszerző és dalszövegíró, Szenes Iván. Lánya, Andrea a tragédia óta annak szenteli az életét, hogy méltóképp gondozza édesapja emlékét, hagyatékát. Idén hatalmas tömeg várta a fellépőket az emlékkoncerten, sőt, még egy évtizedes titok is kiderült!

“Nem gondoltam, hogy vannak édesapám életének olyan momentumai, amiről nem tudok, hiszen rengeteget beszélgettünk egymással. Az idei koncerten azonban egy számomra is meglepő titok került felszínre” – kezdte lapunknak Szenes Andrea, aki Balázs Klárival beszélgetett a színfalak mögött, amíg Korda György átvette a színpadon a Szenes Iván Művészeti díjat.

Kiderült Kordáék súlyos titka Szenes Iván halálának évfordulóján! 1

“Klárika először beszélt arról, hogy édesapám hozta őket össze Gyuri bácsival. A Találd ki gyorsan a gondolatom című dalnak Klári a zeneszerzője, apu írta a szövegét. Közben Györggyel is együtt dolgozott apu, és úgy gondolta, összeillenének Klárikával. Be is mutatta őket egymásnak, nem sokkal később össze is házasodtak” – mesélte Andrea, aki nagyon boldog, mert idén minden eddiginél több néző látogatott el a koncertre.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Szörnyű baleset árnyékolja be az új film forgatását

info

Spontán képet készített egy háztetőről a fotós: nem sejtette, mit indít el vele!

Géza

Így élte túl a legnagyobb tragédiákat Csepregi Éva

Mazsi