Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ki­de­rült, így pró­bálta el­tün­tetni a nyo­mo­kat a szek­szárdi gye­rek­gyil­kos

Dá­niel hi­deg­vér­rel vég­zett a hat­éves kis­lánnyal. A szak­ér­tők sze­rint a gyil­kos­ság ide­jén be­szá­mít­ható volt.

Kimosta ruháit a gyilkosság után, így próbálta eltüntetni szörnyű tettének nyomait K. Dániel, aki bár a szakértők szerint személyiségzavarban szenved, a hatéves szekszárdi kislány, Leonetta meggyilkolásakor beszámítható volt.

Fotó: Sulyok László

brutális fiatal ellen a Tolna Megyei Főügyészség aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt emelt vádat. 

A főügyészség közleménye szerint a kis Leonetta és Dániel elsőfokú unokatestvérek voltak, és a gyilkosság előtt egy héttel költöztek egy közös udvarú házba. 

“Március 8-án délután fél 5 körül K. Dániel ismeretlen ígérettel elhívta, majd a közeli patak melletti töltésen – szexuális indíttatásból – bántalmazni kezdte a védekezésre képtelen gyermeket” – állt az ügyészségi közleményben.

A fiatal ezután a kicsi fejét térkővel ütötte, majd egy nagy kővel ütlegelte Leonetta koponyáját. A fiú ezután hidegvérrel végignézte, ahogy a lány belefulladt a patakba, majd hazaballagott. Otthon levetkőzött és véres ruháit a mosógépbe dobta – írja a Blikk.

Leonetta szülei a lapnak korábban arról is beszéltek: várható volt, hogy a fiatalember előbb-utóbb gyilkol majd.

“Már gyerekkorában állatokat boncolt. Volt, hogy a tűzbe dobott egy kutyát” – mondta Gábor, az édesapa.

ripost

Hasonló hírek

Kerekesszékes embert gázoltak a VIII. kerületben

info

Eltűnt Kajcsa Viktor! A jól szituált fiatalember akár bűncselekmény áldozata is lehet, ezért fontos, hogy minél szélesebb körben osszuk meg a hírt, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Tragédia: holttestet találtak egy kigyulladt sarkadi lakóházban

Géza