Image default
Belföldi hírek

Kiderült, hova tűnt Kálmán Olga az előválasztási kudarc óta

Kiderült, hogy hova tűnt Kálmán Olga!

Megkeresésükre a korábbi televíziós műsorvezető elárulta, hogy régóta húzódó mozgásszervi problémáját megviselte az előválasztási kampány. Nem tett jót a sok utazás, a sok járkálás a kampányhelyszíneken. Sokadik ortopédiai műtétje volt az oka annak, hogy eltűnt a nyilvánosság elől – értesült a 24.hu.

Ami elkophatott, az el is kopott – mondta a portálnak Kálmán Olga.

Elmondta, hogy örülne, ha mihamarabb valamilyen formában bekapcsolódhatna az önkormányzati választási kampányba. Két mankója a bizonyíték arra, hogy a pletykák nem igazak, hogy az előválasztási veresége vagy más egyéb ok miatti sértődése miatt maradt ki eddig a munkából.

Kálmán Olga Facebook-oldalán június 26-a óta nem jelent meg újabb poszt, a műsorvezető azokra a kérdésekre sem válaszolt eddig, amelyekben követői tudakolják, mi lett vele. A tévés az előválasztási kudarc óta hallgat, egy ATV-s interjút leszámítva nem nyilatkozott, és nem vett részt politikai eseményen. Most kiderült, miért!

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI – Szigetváry Zsolt

Hasonló hírek

Orbán Viktor: az EU-nak segítenie kell megvédeni Görögország határait

Edit

FAO: Az élelmiszerpazarlás csökkentése idő és türelem kérdése Interjú az ENSZ szervezet Budapesten élő szakértőjével, Robert van Otterdijkkal

Géza

Pusztító vihar: 8 nap alatt tízezer kárbejelentés érkezett

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------