Hirmagazin.eu
Sporthirek

Kiderült, horror miatt vonult vissza a Forma-1 sztárja

Nem tit­kolja to­vább a vá­rat­lan dön­tése okát a vi­lág­baj­nok. Most már ő és a csa­ládja is nyu­god­tab­ban alud­hat.

Első nagyobb lélegzetű interjúját adta Nico Rosberg azóta, hogy a Forma-1-es világbajnoki címe után a visszavonulásával sokkolta a világot. A német (ex)pilóta a Daily Mailnek elárulta, mi volt a meglepő döntés legfőbb oka.

Kiderült, horror miatt vonult vissza a Forma-1 sztárja
A brutális hajtás helyett nyugalomra, a családjára vágyott (Fotó: Twitter)

A szívemet követtem

– jelezte Rosberg, hogy a családját választotta az évente vagy 5 milliárd forinttal megfizetett hajsza, a Lewis Hamiltonnal való háborúskodás helyett.

“Amikor versenyeztem, egy mókuskerékben éltem, persze egy nagyon jóban. De nem csinálhattam más dolgokat. Most ránézek a naptáramra, és látom, hogy a márciusom teljesen szabad. Bármit megtehetek, és a családommal is több időt tölthetek” – mondta.

Rosberg most könyveket olvas és gitározni tanul a sok edzés és utazás helyett. Különösen utóbbit viselte már nehezen: a gyakori és hosszú utakat, a velük járó időzónaváltások nehézségeivel együtt. Azokat a napokat valóságos horrornak élte meg:

Ha hazamentem, folyamatosan jetlaggel küszködtem. Délután aludtam és éjszaka éltem. Borzalmas volt

– panaszolta Nico Rosberg, aki leginkább a most másfél éves kislánya, Alaia miatt döntött a visszavonulás mellett. Őt eddig szinte egyedül nevelte a pilóta felesége, Vivian.

Slowly realizing what happened yesterday. I guess I have a third 🏆 now 😍😍😍

NICO ROSBERG (@nicorosberg) által közzétett fénykép,

A csöppség abba nőtt bele, hogy akkor sem szabad megzavarnia apját, ha az véletlenül éppen otthon van, de pihennie kell.

“Én soha nem tudtam a kislányom mellett lenni a nehéz pillanatokban. Amikor bejött a szobába, mindig a szája elé helyezte mutatóujját, és azt mondta: ’psszt’. Most már én is mellette lehetek, amely megerősíti kapcsolatunkat”

– mondta Nico Rosberg.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

UFC: elképesztő kiütés után sportszerűtlenség jött – videó

Géza

Durva verést ígér Klicskó! Halállal fenyegeti ellenfelét

Mazsi

Nézők előtt játszhat a magyar válogatott

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------