Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült, hol kutat a rendőrség VV Fanni holtteste után
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kiderült, hol kutat a rendőrség VV Fanni holtteste után

Nincs már sok ideje a nyomozóknak megtalálni Fannit. Minél később bukkannak rá a lány testére, annál nehezebben lesz azonosítható a gyilkosa.

Megdőlni látszik az az elmélet, hogy Fanni holttestét a Veszprém környéki erdőben áshatta el feltételezett gyilkosa. Egy korábbi verzió szerint VV Fanni testét a Dunába dobhatták, de a szivárgó hírek szerint egyik lehetőséggel sem számol komolyan a rendőrség.

VV FANNI

A legfrissebb hírek szerint az előzetesben ülő gyanúsított mozgása alapján három városra korlátozták a keresést, írja a Blikk. “Pestről Siófokra ment, az biztos, ahogyan az is, hogy bérelt autóval furikázott. Érdekes, eddig mindig külföldről lízingelt, bérelt autókat, azonban az, amelyben a rendőrség vért talált, az egy magyar rendszámú kocsi volt. Dunaújvárosban bérelte, és úgy vitte vissza a kölcsönzőbe, hogy ki sem takarította. Ekkor értesítették a tulajdonosok a rendőrséget” – mondta a lapnak egy informátor.

A lányt közelebbről ismerők szerint a letartóztatott férfi visszajáró vendég volt Fanninál és kollégáinál, aki szeretett a lányokkal erőszakoskodni.

Kapcsolódó cikkek:
Újabb elmélet látott napvilágot VV Fanni haláláról
Jól ismerték VV Fanni kollégái az előzetesben ülő férfit, aki szeretett durván bánni a lányokkal.
Cáfolják, hogy szerelmi viszony lett volna VV Fanni és feltételezett gyilkosa közt, írja a Bors a lány ismerőseire, kollégáira hivatkozva. Több olyan lány is dolgozik az előkelő XIII. kerületi lakóparkban, akiknél állítólag visszajáró vendég volt az előzetesben ülő férfi.
A névtelenül nyilatkozó lányok már átéltek a férfival ijesztő helyzeteket, de eddig senki sem vesztette életét, és ahogy egyikőjük fogalmazott, a „kellemetlenségek” elviselése a munkával jár. Természetesen korábban szóba sem került, hogy a rendőrséget értesítsék.
VV FANNI

Az egyik lány a következőképp emlékszik vissza az egyik ilyen esetre: „Egyszer bukósisakban rontott rám, kést szorított a torkomhoz, így kényszerített arra, hogy tegyem, amit mond. Amikor végzett, az asztalra dobott egy köteg pénzt, és azt mondta, választhatok: ha tartom a számat, enyém lehet a pénz, ha nem, akkor az életemet is elveszi. Akkor nem gondoltam, hogy komolyan beszél, a pénz meg jól jött, egy kis ijedtséget megért.”

A lányok biztosak benne, hogy a férfi be volt drogozva, mikor magával vitte Fanni testét a tragikus estén.

Forrás és képek: nlcaffe, bors

Hasonló hírek

Ma indul a razzia – Ezeken az utakon figyeljen

Edit

Országszerte több ezer méternyi kábelt loptak el, rendőreink elfogták őket – videó

Géza

A Dunába ugrott egy ember a Petőfi hídról

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------