Főoldal » Kiderült: három kisgyereket hagyott egyedül az anyjuk a kigyulladt X. kerületi házban – a legkisebb fiú életveszélyben van
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kiderült: három kisgyereket hagyott egyedül az anyjuk a kigyulladt X. kerületi házban – a legkisebb fiú életveszélyben van

Kiderült, gyerekek voltak egyedül abban a X. kerületi lakásban, ami kigyulladt ma délben a kőbányai Gyömrői úton.

Mint megírtuk, egy társasház egyik első emeleti lakása gyulladt ki , amelyben egy szoba és annak berendezési tárgyai égtek. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy embert kimentettek a lakásból és elfojtották a lángokat. A sérültet a mentők kórházba vitték.

A rendőrség közleményéből kiderült, hogy egy 4 és a 7 éves kisfiú füstmérgezést szenvedett, míg 2 éves öccsüket életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők a tűzeset után.

Fotó: Blikk

A rendőrök megállapították, hogy a három kisgyermek egyedül volt a lakásban, míg édesanyjuk egy közeli benzinkúton vásárolt. A tűzet a család 24 éves rokona vette észre, aki a két nagyobb gyereket ki tudta hozni a lakásból, azonban a 2 éves kisfiú bent rekedt; őt egy tűzoltó eszméletlen állapotban hozta ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a 26 éves édesanya ellen.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Blikk

Hasonló hírek

Illegális bevándorlás – Embercsempészeket fogott el a szerb és a boszniai rendőrség

Géza

Elgázoltak egy úton fekvő férfit Medgyesegyházánál

Géza

Rálőttek egy soproni bevásárlóközpontra

Géza