Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült! Ezért tűnt el a nyilvánosság elől Verebes István
Bulvár

Kiderült! Ezért tűnt el a nyilvánosság elől Verebes István

Bevallotta, hogy…

Ahogy ő mondja, túl sok helyről lépett el, emiatt joggal bizalmatlanok vele szemben. Utoljára a József Attila Színházból jött el, azóta szinte ki sem mozdul zalai házából a 72 éves színész rendező, Verebes István. A Best magazin kérdésére: mit csinál mostanában, mi az oka, hogy hátat fordított a színházának, őszintén felelt:

Nem fordítottam hátat, csak elfáradtam benne. Otthon vagyok Bazitán, és semmit nem csinálok. Illetve írtam egy könyvet, Hátraarc a címe. Négyezer könyvünk van, háromezret még nem olvastam. Festek, kutyát sétáltatok, jönnek a barátok, főzök, társasjátékozunk, beszélgetünk.. (…) Ami Budapesten tegnap volt, az nem biztos, hogy ma van. Ami ma van, nem szavatolt, hogy holnap is lesz. (…) A kapzsiság, vérszomj, rohanás, kapkodás, nem az én világom. Eljött az életemben az a kor, amire azt mondtam, ebből elegem van. – magyarázza Verebes, akinek vidékre még van két ajánlata – az egyik rendezőként, a másik színészként, de kérdés, lesz-e évad, és ha lesz, megkockáztatja-e a veszélyeztetettségét.

– Sok mindenre mondtam, mondok nemet, túl sok helyről léptem el. Emiatt joggal bizalmatlanok velem szemben – folytatja a színész-rendező, aki a József Attila színházból való eljövetelét is fájdalommal élte-éli meg. – Mindenkiben jóban is voltam, ki is fejezték szeretetüket, megbecsülésüket. Mégis eljöttem, de hogy miért arról nem volna ízléses beszélnem. Az érdekes csak az, hogy azóta eltelt másfél év, és összesen két színész meg egy munkatárs hívott fel, és kérdezte meg, hogy vagyok. (…) Az egész szakmára jellemző, hogy minden személyességről kiderül: érdektől támogatott.

Forrás: blikkruzs.blikk / Hirmagazin.eu

Fotó:Grnák László

Hasonló hírek

Hogyan lehetséges ez? Négy nap után véget ért a koronavírussal fertőzött Gáspár Laci karanténja – videó

Géza

Kiderült, válságba került a magyar sztárszínész párkapcsolata

Mazsi

Ilyen durván beszólt Ábel Anita Szabó Zsófinak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------