Image default
Bulvár

Kiderült: Ezért szakított szerelmével Dobó Kata!

Hideg zu­hany­ként ért min­den­kit a hír, mi­sze­rint a csi­nos szí­nésznő és párja, Anger Zsolt egy év után sza­kí­tot­tak. Most egyéb rész­le­tek is ki­de­rül­tek a kü­lön­vá­lás oka­i­ról.

Úgy tudni, nem történt félrelépés egyik fél részéről sem, botrányoktól mentes volt a kapcsolatuk, ám egyre kevesebb időt tudtak egymásra szánni az utóbbi időszakban. A Blikk információi szerint pár hete szakított Dobó Kata és Anger Zsolt, de nem volt viharos az elválás.

Nem volt idejük egymásra, valamelyikük állandóan dolgozott. Pár hete úgy döntöttek, ennek így semmi értelme, erre ugyanis nem lehet alapozni egy hosszú távú jövőt

– állította a napilapnak az egykori pár egyik barátja. A hírek szerint a színésznő tanácsadóként dolgozik Anger menedzsment cégénél. Pár héttel ezelőtt emiatt találkoztak egy belvárosi kávézóban, akkor tűnt fel egy szemfüles olvasónak, valami nincs rendben köztük.

Kiderült: Ezért szakított szerelmével Dobó Kata!
Vége a szerelemnek!

“Egy színházhoz tartozó kávézóban szúrtam ki Zsoltot, aki várt valakit. Nemsokára megérkezett Kata, de még csak egy puszit sem váltottak, nemhogy csókot, ahogy a szerelmesek szoktak. Nagyon távolságtartóak voltak egymással, mintha egy üzleti tárgyalás zajlott volna. Megitták a kávét, majd Kata indult is tovább” – mondta az informátor.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Premier plánban így fest a Kardashian nővérek feneke

Edit

Katalin hercegné olyat tett, hogy már senki nem mondhatja, nem ér a nyomába Diana hercegnőnek. Ő a szívek új hercegnője!

Mazsi

Elhunyt a gyönyörű, kétgyermekes szépségkirálynő

Mazsi