Bulvár

Kiderült: Ezért szakított szerelmével Dobó Kata!

Kiderült: Ezért szakított szerelmével Dobó Kata!

Hideg zu­hany­ként ért min­den­kit a hír, mi­sze­rint a csi­nos szí­nésznő és párja, Anger Zsolt egy év után sza­kí­tot­tak. Most egyéb rész­le­tek is ki­de­rül­tek a kü­lön­vá­lás oka­i­ról.

Úgy tudni, nem történt félrelépés egyik fél részéről sem, botrányoktól mentes volt a kapcsolatuk, ám egyre kevesebb időt tudtak egymásra szánni az utóbbi időszakban. A Blikk információi szerint pár hete szakított Dobó Kata és Anger Zsolt, de nem volt viharos az elválás.

Nem volt idejük egymásra, valamelyikük állandóan dolgozott. Pár hete úgy döntöttek, ennek így semmi értelme, erre ugyanis nem lehet alapozni egy hosszú távú jövőt

– állította a napilapnak az egykori pár egyik barátja. A hírek szerint a színésznő tanácsadóként dolgozik Anger menedzsment cégénél. Pár héttel ezelőtt emiatt találkoztak egy belvárosi kávézóban, akkor tűnt fel egy szemfüles olvasónak, valami nincs rendben köztük.

Kiderült: Ezért szakított szerelmével Dobó Kata!
Vége a szerelemnek!

“Egy színházhoz tartozó kávézóban szúrtam ki Zsoltot, aki várt valakit. Nemsokára megérkezett Kata, de még csak egy puszit sem váltottak, nemhogy csókot, ahogy a szerelmesek szoktak. Nagyon távolságtartóak voltak egymással, mintha egy üzleti tárgyalás zajlott volna. Megitták a kávét, majd Kata indult is tovább” – mondta az informátor.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

A Dal 2015 mezőnyének egyetlen drumm&bass csapata előtt nincsenek határok

info

Döbbenet: a világhírű modell így néz ki egy hónappal szülés után

Edit

Életet veszélyeztető kamuklinikát működtet az RTL volt sztárja

Mazsi