Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült: Ezért szakított szerelmével Dobó Kata!
Bulvár

Kiderült: Ezért szakított szerelmével Dobó Kata!

Hideg zu­hany­ként ért min­den­kit a hír, mi­sze­rint a csi­nos szí­nésznő és párja, Anger Zsolt egy év után sza­kí­tot­tak. Most egyéb rész­le­tek is ki­de­rül­tek a kü­lön­vá­lás oka­i­ról.

Úgy tudni, nem történt félrelépés egyik fél részéről sem, botrányoktól mentes volt a kapcsolatuk, ám egyre kevesebb időt tudtak egymásra szánni az utóbbi időszakban. A Blikk információi szerint pár hete szakított Dobó Kata és Anger Zsolt, de nem volt viharos az elválás.

Nem volt idejük egymásra, valamelyikük állandóan dolgozott. Pár hete úgy döntöttek, ennek így semmi értelme, erre ugyanis nem lehet alapozni egy hosszú távú jövőt

– állította a napilapnak az egykori pár egyik barátja. A hírek szerint a színésznő tanácsadóként dolgozik Anger menedzsment cégénél. Pár héttel ezelőtt emiatt találkoztak egy belvárosi kávézóban, akkor tűnt fel egy szemfüles olvasónak, valami nincs rendben köztük.

Kiderült: Ezért szakított szerelmével Dobó Kata!
Vége a szerelemnek!

“Egy színházhoz tartozó kávézóban szúrtam ki Zsoltot, aki várt valakit. Nemsokára megérkezett Kata, de még csak egy puszit sem váltottak, nemhogy csókot, ahogy a szerelmesek szoktak. Nagyon távolságtartóak voltak egymással, mintha egy üzleti tárgyalás zajlott volna. Megitták a kávét, majd Kata indult is tovább” – mondta az informátor.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Siettette a saját halálát Sztankay István

info

Szentpétervár mellett épül fel az „orosz Hollywood”

info

Súlyos balesetet szenvedett: mentőhelikopter vitte el a világsztárt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------