Bulvár

Kiderült: ezért szakított Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese

Kiderült ezért szakított Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese

Janza Kata 22 évvel fiatalabb szereleme, Pesák Ádám elárulta, okozott már gondot számukra a nagy korkülönbség: az Operettszínház sztárja „férfiatlannak érezte a helyzetét” Janza Kata árnyékában.

Mint megírtuk, az Operettszínház sztárjai nemrégiben újra egymásra találtak. Pesák Ádám a Nők Lapjának adott interjújában mesélt szerelméről, nem tagadva, hogy a 22 év korkülönbség miatt akadtak már problémáik Janza Katával.

– Eleinte igenis bántott, hogy engem csak akkor vesznek észre, ha Kató is ott van, különben köszönésre sem méltatnak. Ő már egy legenda, mindenki körülzsongja. Nem irigy voltam én, egyszerűen sértette az önérzetemet, hogy keresztülnéznek rajtam. Egyszer a hátam mögött még Janzáné Pesák Ádámnak is tituláltak. Na, akkor bekattantam. Két év után lett is egy kis szünet a kapcsolatunkban, mert megzavarodtam. Az egómmal volt a baj, nem a szerelmünkkel. És nagyon hálás vagyok Katónak, hogy akkor megállt, meghallgatott, megpróbált megérteni. Mert hiába tudtam, hogy ez természetes, hiszen még nagyon az elején vagyok, akkor végeztem a Pesti Broadway Musical Stúdióban, mégsem voltam képes megnyugodni. Férfiatlannak éreztem a helyzetemet – mondta a Nők LapjánakPesák Ádám, aki az újrakezdés után úgy érzi, most csodálatos a kapcsolatuk.

– Katóval újrakezdtük, és határozottan magasabb szinte lépett a kapcsolatunk. Csodálatos most együtt! Minden problémánkat megbeszéltünk, és úgy döntöttünk, nem törődünk a világ szájával. Meg magabiztosabb is lettem az elmúlt három év során – mondta a lapnak Janza Kata fiatal kedvese, akit a Barátok közt című sorozatba is beválogattak.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Járai László

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Hoppá: Kikotyogták Freddie szerelmi titkait!

Mazsi

Egy álom véget ért, válik a háromgyermekes magyar énekesnő

Mazsi

A kisfiú először észre sem vette az éppen rátámadó oroszlánt – VIDEÓ

Edit