Hirmagazin.eu
Egészség - betegség

Kiderült, ezért nem oltatta be magát Kóbor János..

Kóbor János önmagát nem féltette, de soha nem tagadta a vakcina hasznosságát.

kóbor jános

Kóbor János kórházban van, mindenki szurkol a felépüléséért
Fotó: Ripost

A szabályozások szerint élt, felvette a maszkot is, de azt nem tagadta, hogy ez nehezére esik. Most kórházban kezelik! A ripost7-nek adott interjújában korábban kifejtette véleményét a koronavírus-helyzetről és a vakcináról.

„Se pro se kontra nem vagyok az oltással kapcsolatban. Reménykedem abban, hogy azon tudósok, akik az oltással foglalkoznak, nagyon tudják a dolgukat és megtalálják a megoldást. Soha nem foglalkoztam a vírustagadókkal, meg az összeesküvéselméletet gyártókkal sem. Nem vagyok egy forradalmár, így betartom a szabályokat, így ha ki kell menni az utcára, tudomásul veszem, hogy már nem elég a Bayern sálam” – mondta viccelődve az énekes, aki 78 évesen is kirobbanó formában volt, sőt, lapunknak elárulta, komolyabb egészségügyi gondja soha nem volt.

„Soha nem voltam igazán beteg! Egyetlen bajom van, az allergiából nem tudtam kigyógyulni teljesen, de aztán kaptam egy oltást, ami stabilizálta a helyzetet. Ugyanazon a vonalon fejlesztették ki a Covid védőoltást, mint ami segített nekem az allergiára, és mivel nekem ez bevált, jobban bízom a Covid oltásokban is. Akinek fontos, vegye fel a vakcinát„ – jelentette ki akkor Kóbor János, aki úgy fest, önmagát erősnek és egészségesnek vélte, hiszen végül a híresztelések szerint, nem élt a vakcinával. Az Omega frontembere egyébként öntörvényű embernek tartja magát és néhány korlátozást nagyon nehezére esett betartani.

”A legcsekélyebb korlátozást sem szeretem, ha értelmetlen, de megértem, hogy kellenek szabályok, így betartom. Felvettem a maszkot is, pedig nem bírom elviselni, a bezártságot, ruhát is csak azért hordok mert muszáj. Nehezen viselem, ha nem kapok levegőt, már gyerekkoromban is problémát jelentett, ha levegőtlen helyen kellett lennem. Tornaórán egyszer el is ájultam és ki kellett vinni a teremből„ – mondta Kóbor János.

ripost, wikipedia

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Minden egyes sejtünk figyel arra, amit mondunk neki. Beszéljünk testünkhöz, és gyógyítsuk meg magunkat!

Mazsi

Létezik a lélek? Ezt mondja az agysebész, aki kómába került és átélte a halál állapotát

Mazsi

Nők százai köszönhetik az életüket Angelina Jolie-nak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].eu.

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian