Image default
Külföld

Kiderült, ez vár Katalin hercegnére II. Erzsébet halála után

Az egy dolog, hogy minden valószínűség szerint Károly herceg örökli majd a trónt.

Bár II. Erzsébet királynő 92. születésnapja után is remek formában van, már elgondolkozott azon, hogy mi fog történni a brit királyi családban és a brit örökösödési rendszerben.

Nos, amellett, hogy nagy valószínűséggel Károly herceg kerül majd a trónra, az is biztosnak tűnik, hogy az immár háromgyermekes Katalin hercegné egy új hercegnői címet kap. Ő lehet az új walesi hercegnő, ez a rang pedig már csak azért is jelentős, mert utoljára az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő birtokolta.

Ez pedig azt is jelenti, hogy ha Katalin szeretné, megemlékezésképp hivatalosan is használhatja anyósának a címét, ha már az életben nem tudott vele találkozni – írja a The Sun.

Ebben az esetben Vilmos előtt is ott a lehetőség, hogy ő legyen az új walesi herceg, amit az apja, Károly királyként elhagy majd.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Naponta száznál is több ilyen eset van Franciaországban, ahol migráns támad meg lányt! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Brutális migráns-gyilkosság! Elkábítottak, megerőszakoltak és megöltek egy fiatal lányt Olaszországban a migránsok! Oszd meg!

Géza

Freedom House, egy szervezet a bevándorláspártiak szolgálatában

Géza