Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült, ebből él meg Kulka János
Bulvár

Kiderült, ebből él meg Kulka János

Kulka János két év után még mindig nem tudott visszatérni a színpadra, ez pedig jelentős bevételkiesést jelent neki, ám a korábbi munkáiból származó jogdíjak segítik a művész boldogulását.

Fotó: Weber Zsolt

Mint ismert, Kulka János 2016 áprilisában sztrókot kapott, azóta pedig nem tudott még visszatérni egy-két nap forgatáson kívül, bár barátai szerint már nagyon szépen gyógyul.

Az előadásokért fellépések nélkül ugyan nem kap pénzt, ami jelentős bevételkiesést jelent számára, a Katona József Színház társulatának tagjaként közalkalmazotti bevétel illeti meg. Emellett az Előadóművészi Jogvédő Iroda táblázata szerint a médiaszolgáltató jellegétől függően 1920 és 12 800 forint közötti percenkénti jogdíjat lehet felszámítani azokért a felvételekért, amelyeken a színész korábban szerepelt. Mindez azt jelenti, hogy a 2017-ben megismételt Szomszédok és az Életképek jelentős jogdíjat, több százezer forintos összeget biztosítottak Kulkának.

Mikor térhet vissza?

 Lényegesen jobban van, sokat javult az állapota. Igyekszik társasági életet élni, amikor csak teheti, kimozdul, és próbál em­berek között lenni. Ebben hatalmas segítségére van a testvére, Janina, aki az elmúlt két évben minden pillanatban mellette volt. Nagyon remélem, hogy hamarosan az életét jelentő színpadra is vissza tud állni – mesélte egy, a színészhez közel álló barát a Borsnak.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Árpa Attila büszke a szépészeti beavatkozására

Mazsi

Tragédia: felakasztotta magát az egykori valóságshow-sztár – Íme, a részletek

Géza

Drámai hírt kapott a magyar tévés legenda! Öngyilkos lett egykori neje

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!