Image default
Bulvár

Kiderült az igazság: Rendszeresen bepálinkázva lép színpadra Nagy Feró!

A Beatrice 71 éves frontembere egy igazi rocksztár, annak minden velejárójával! A bevállalós énekes többek között arról is őszintén vallott lapunknak: nem veti meg az italt fellépés előtt!

Különleges praktikával éli túl a hőségriadót Nagy Feró! Az énekes a tömény italra esküszik!

“Még soha életemben nem fordult velem elő, hogy rosszul lettem volna a színpadon. Sok másik pályatársammal ellentétben nekem szerencsém van: nem vagyok érzékeny a hőségre.”

Kiderült az igazság: Rendszeresen bepálinkázva lép színpadra Nagy Feró!
Fotó: Keller Mátyás

Kitaláltam egy tökéletes túlélési technikát erre a nagy hőségre! A koncertek előtt igyekszem pár órát aludni, hogy kipihenten, kiegyensúlyozottan léphessek színpadra, és bevallom, egy kupica jéghideg pálinkát is fel szoktam húzni.

“Az én hangszalagjaim ebben a korban már minden figyelmességnek örülnek, és a lelkemnek is jót tesz”

– árulta el mosolyogva a nemzet csótánya, aki hozzátette: még 30-40 bulijuk van vissza nyáron, aztán jön az enyhülés.

“Ősszel már könnyebb. Jobb érzés, ha friss levegőt szívhat be az ember a színpadon, és nem csak a fülledt meleget. Olyankor valahogy könnyebb az éneklés” – folytatta Feró, aki azt is elmondta: a meleg évszakban szinte teljesen megszűnik a magánélete.

“Nyaralás? Évtizedek óta nem ismerem azt az érzést! Egy zenész ember, ha tud menni nyaralni, az azt jelenti, hogy nincsenek fellépései. Ha pedig nincsenek fellépései, akkor nincs pénze sem. A Beatricével szerencsére ki sem látunk a koncertekből! Ez azzal az áldozattal jár, hogy főleg a fesztiválszezonban háttérbe szorul a magánéletem. Ezt elfogadtam én is és a családom is” – tette hozzá a 71 éves énekes, aki az országhatáron kívül is fellép.

“Erdély, Felvidék, és még sorolhatnám! Szóval, nekem ez a nyaralás! Több ezer kilométert vezetünk pár nap alatt.  A turné nekem maga a kikapcsolódás” – mondta Feró.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Gondoltad volna? Ezért hagyta el az országot Varnus Xaver!

Mazsi

Utcára került a legendás színész családja, a Városligetben éjszakáznak

Mazsi

Szerinte nem képmutatás – fia drogos múltja miatt lett ő a nagykövet

info