Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült a titok: valójában ennyi volt Klapka öröksége – kipakolt az Aranyember fia a családi viszályról
Bulvár

Kiderült a titok: valójában ennyi volt Klapka öröksége – kipakolt az Aranyember fia a családi viszályról

Nem hallgat tovább Klapka Dennis a rengeteg csalódás után.

Szó sincs arról, hogy Klapka György halála után mesebeli vagyon szállt az Aranyember gyermekeire. Legalábbis ez derült ki Klapka Dennis interjújából, amelyet a Hiteles Híreknek adott. Klapka György és Mary Zsuzsi fia elmondása szerint napi 4000 forintból él, és nincs, akire számíthatna a családból. A testvérei telefonszámát sem tudja, karácsonykor nem köszöntötte fel senki, és még a húga esküvőjére sem kapott meghívót.

Az egyetlen személy, aki mellette áll, az Klapka özvegye, Marika, aki mindig is saját fiaként tekintett rá. De vele is alig találkozik, mivel kétórányi utazást vesz igénybe egy látogatás.

Dennisnek nagy tervei voltak, az örökségéből saját vállalkozást akart indítani, de ebből egyelőre semmi sem valósult meg. Nem tudja, itthon vagy Németországban kezdjen-e bele, ráadásul egyre rosszabb híreket hall második hazájáról, mint mondta, a németekben is feszültséget kelt a bevándorlás.

A mai napig nem dolgozta fel édesanyja, Mary Zsuzsi elvesztését / Fotó: RAS-archívum

A majd’ százmilliós örökséget firtató kérdésre csak legyintett: “Ez egy nagy mese volt. Talán a negyede jutott mindenkinek!” – árulta el a megdöbbentő titkot Klapka fia a Hiteles Híreknek. Dennis ma is albérletben él, ha venne egy lakást, semmi pénze nem maradna. Úgy számol, hogy ha kifizeti a rezsit, naponta négyezer forintra van még szüksége ahhoz, hogy normális életet élhessen.

Nem él nagy lábon, mégis volt, aki ki akarta használni. Sok emberben csalódott, legutóbb abban a nőben, aki szerinte csak a pénze miatt tette neki a szépet. Ennek másfél hónapja – Dennis most arra készül, hogy visszatér régi munkahelyére, és újra informatikusként kezd dolgozni.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Scherer Zsuzsa

 

Hasonló hírek

Korábban soha nem látott, varázslatos esküvői képekkel lepte meg rajongóit Tóth Gabi

Géza

Itt a bizonyíték, hogy lefogyott Tóth Vera

Edit

Hamis hurok ölte meg a színészt

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------