Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült a titok, ezért tér vissza nyolc év után Palik László
Bulvár

Kiderült a titok, ezért tér vissza nyolc év után Palik László

A nép­szerű sport­ri­por­ter az el­múlt idő­sza­kot gyer­me­ke­i­vel töl­tötte.

Mindenkit meglepett a hír csütörtök délelőtt, amikor a TV2 bejelentette, hogy legújabb műsora, az Exatlon Hungary kommentátora a nyolc éve visszavonult Palik László lesz. A népszerű sportriporter az elmúlt időszakot gyermekeivel töltötte külföldön, most azonban fordult a kocka, és újra feltűnik a televízióban.

Jelenleg napi kétszer edz, hogy felkészítse magát a feladatra, és minden erejével azon van, hogy sikerre vigye a produkciót. A Ripost-nak elárulta: jól érezte magát a hétköznapi apa szerepében, de végül fiai unszolására mondott igent a felkérésre.

“Nem tudom hányszor utasítottam vissza különböző felkéréseket… Iszonyú gyakorlott lettem az elmúlt nyolc évben, hogy nemet mondjak.”

Amikor a családom megtudta, hogy újra felhívtak a TV2-től, akkor arra számítottam, hogy mellém állnak, és ők is úgy gondolják, hogy ne tévézzek többet, de aztán jött a meglepetés

“A fiam rögtön azt kérdezte: Apa, ugye bevállalod?” – kezdte nevetve Palik László, majd elárulta gyerekei miért szerették volna, hogy újra képernyőre kerüljön.

Kiderült a titok, ezért tér vissza nyolc év után Palik László 1
Fotó: Keller Mátyás

 

A gyerekeim még akarják akcióban látni az apjukat. Nem akarnak beletörődni abba, hogy csak a történelem előtti időkből ismerjék a munkámat. Tudják rólam, hogy valamikor autóversenyeztem és szerepeltem a tévében, de ennyi. Pedig számomra a legnagyobb ajándék az, hogy hétköznapi apaként lehettem velük, hogy megtaníthattam nekik, hogy mi a fontos az életben. Például azt, hogy a sport az edzés, a verseny pedig az ünnep.”

Nos, a leckét túl jól sajátították el, a nagyfiam ezzel a tanáccsal szorított sarokba: Apa, azt látom, hogy edzel, de ünnep mikor lesz?

“Számomra itt dőlt el a kérdés, hogy igent mondjak-e az Exatlon Hungaryre” – tette hozzá, és azonnal leszögezte, tisztában van azzal,  mivel jár a szereplés, hogy innentől kezdve ismét közszereplővé válik.

Az 56 éves Palik azt is elárulta, hogyan tervezi a jövőt, és hogy visszatér-e más fronton is a tévézéshez. Vajon gyermekei kellőképpen meg tudták győzni a tovább szereplésekről is?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Szekeres Nóra: „Szörnyű volt Milut kórházban látni”

info

Elbűvölő fotók a ma egy éves Sarolta hercegnőről

Edit

Botrány a levegőben: már csak pénzért ad interjút Kunovics Katinka!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!