Image default
Bulvár

Kiderült a titok, ezért tér vissza nyolc év után Palik László

A nép­szerű sport­ri­por­ter az el­múlt idő­sza­kot gyer­me­ke­i­vel töl­tötte.

Mindenkit meglepett a hír csütörtök délelőtt, amikor a TV2 bejelentette, hogy legújabb műsora, az Exatlon Hungary kommentátora a nyolc éve visszavonult Palik László lesz. A népszerű sportriporter az elmúlt időszakot gyermekeivel töltötte külföldön, most azonban fordult a kocka, és újra feltűnik a televízióban.

Jelenleg napi kétszer edz, hogy felkészítse magát a feladatra, és minden erejével azon van, hogy sikerre vigye a produkciót. A Ripost-nak elárulta: jól érezte magát a hétköznapi apa szerepében, de végül fiai unszolására mondott igent a felkérésre.

“Nem tudom hányszor utasítottam vissza különböző felkéréseket… Iszonyú gyakorlott lettem az elmúlt nyolc évben, hogy nemet mondjak.”

Amikor a családom megtudta, hogy újra felhívtak a TV2-től, akkor arra számítottam, hogy mellém állnak, és ők is úgy gondolják, hogy ne tévézzek többet, de aztán jött a meglepetés

“A fiam rögtön azt kérdezte: Apa, ugye bevállalod?” – kezdte nevetve Palik László, majd elárulta gyerekei miért szerették volna, hogy újra képernyőre kerüljön.

Kiderült a titok, ezért tér vissza nyolc év után Palik László 1
Fotó: Keller Mátyás

 

A gyerekeim még akarják akcióban látni az apjukat. Nem akarnak beletörődni abba, hogy csak a történelem előtti időkből ismerjék a munkámat. Tudják rólam, hogy valamikor autóversenyeztem és szerepeltem a tévében, de ennyi. Pedig számomra a legnagyobb ajándék az, hogy hétköznapi apaként lehettem velük, hogy megtaníthattam nekik, hogy mi a fontos az életben. Például azt, hogy a sport az edzés, a verseny pedig az ünnep.”

Nos, a leckét túl jól sajátították el, a nagyfiam ezzel a tanáccsal szorított sarokba: Apa, azt látom, hogy edzel, de ünnep mikor lesz?

“Számomra itt dőlt el a kérdés, hogy igent mondjak-e az Exatlon Hungaryre” – tette hozzá, és azonnal leszögezte, tisztában van azzal,  mivel jár a szereplés, hogy innentől kezdve ismét közszereplővé válik.

Az 56 éves Palik azt is elárulta, hogyan tervezi a jövőt, és hogy visszatér-e más fronton is a tévézéshez. Vajon gyermekei kellőképpen meg tudták győzni a tovább szereplésekről is?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ebben a fekete csipkefelsőben csak a fehérneműjére lehetett figyelni

info

Rossz állapotban van: elhalasztották az orvosok Boros Lajos műtétjét

Mazsi

Erről árulkodik a Whitney Houston lányának boncolási jegyzőkönyve

Edit