Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült a sötét titok: szolgaként kezelte Vilmos Katalin hercegnét
Bulvár

Kiderült a sötét titok: szolgaként kezelte Vilmos Katalin hercegnét

Cambridge hercegnének és hercegnéjének nem volt mindig felhőtlen a kapcsolata, sőt, az elején kifejezetten kiegyensúlyozatlan volt a viszony.

Vilmos herceg a kapcsolatuk elején „inkább szolgaként, mint barátnőként kezelte” Katalin hercegnét – állítja egy királyi életrajzíró.

Andrew Morton a Vilmosról és Katalinról írt könyvében tekintett vissza a kapcsolat elejére, amikor a pár először találkozott 2001-ben, a St. Andrews Egyetemen. Az író szerint a herceg „makacs és akaratos” barát volt az elején és udvariatlanul viselkedett.

Vilmos alábecsülte Katalint és természetesnek vette, hogy vele marad. Katalin ezért inkább szolgának, mint barátnőnek érezte magát.

A pár egyetemi barátja, Michael Choong hozzátette, hogy Cambridge hercegnéje nem szerette, amikor a herceg nem figyelt rá és úgy beszélgetett másokkal, mintha ő ott sem lenne. Elvárta, hogy Katalin fusson utána, és minél tovább együtt maradtak, annál inkább úgy tűnt, hogy barátnőjét „rövid pórázon” tartja.

Az író szerint sokszor veszekedtek és többször is szakítottak az egyetem alatt, amíg meg nem találták az útjukat fiatal felnőttekként.

Két évvel a diploma megszerzése után szünetet tartottak a kapcsolatukban, mert Vilmos szabadságra vágyott – írta Katie Nicholl királyi szakértő. Sőt, az is kiderült a szerző könyvéből, hogy Katalinnak nagyon fájt, amikor az említett szünet alatt Vilmos herceg felkereste Isabella Calthorpe-ot, de kiderült, hogy nincsenek romantikus szándékai és nem sokkal később újra összejött Katalinnal – írja a The Sun.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

 

 

 

Hasonló hírek

Milliós adósság várja a szabaduló Damu Rolandot

info

Ilyen dolgokra is képesek az emberek a pénzért! + Videó

Mazsi

Pamela Anderson ledobta ruháit – vadító csipkében domborít

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------