Image default
Életmód hírek

Kiderült a nők titka: nem a nyalás a legjobb előjáték, hanem ez (18+)

Nem, nem a nyalás az. És nem is az, mikor a mellem simogatja, vagy megujjaz. (Jó, azért, ahogy a mellemhez ér, az dobogós…)

Mindig is szeretted volna megérteni a nőket? Hát most elárulok egy titkot, ami rám legalább is igaz, de szerintem sok nőtársamra is.

Ahhoz, hogy én rendesen el tudjam engedni magam az ágyban, ahhoz bizalom kell. Ahhoz, hogy a puncim megnyíljon a befogadásra, biztonságban kell éreznie magát. Ő pedig akkor fog meggyőződni róla, hogy nem fogják bántani, ha nem erőszakoskodnak vele, meghallgatják az igényeit (és ezzel együtt akár nemet is mondhat), és akkor, ha a gazdája, azaz én tudom, hogy a lelkem is biztonságban van.

Akkor a legjobb a szex, ha egy hatalmasat beszélgetünk előtte. Titkokat osztunk meg, őszinték vagyunk, akár még sírok is egyet a partnerem vállán.

Egyszer olvastam valahol, hogy a nő számára minden előjáték: az is, hogy hogy szólt hozzá a partnere múlt vasárnap, hogy mit evett ebédre, vagy hogy mit mondott a főnöke. Minden hatással van a hangulatára és a szexuális vágyára. Nálam ez tuti igaz. Ha bókol, ha együtt főzünk, vagy ha meghallgatja a problémáim és megvigasztal, mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam mellette és jobban kívánjam.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Orosz búvárok jég alatti merülési rekordja

info

Ez neked szerelem? – Hálószobatitkok

Edit

Így nem lesz rémálom a karácsonyi bevásárlás: jól jár, aki most lép

Géza