Image default
Életmód hírek

Kiderült a nők titka: nem a nyalás a legjobb előjáték, hanem ez (18+)

Nem, nem a nyalás az. És nem is az, mikor a mellem simogatja, vagy megujjaz. (Jó, azért, ahogy a mellemhez ér, az dobogós…)

Mindig is szeretted volna megérteni a nőket? Hát most elárulok egy titkot, ami rám legalább is igaz, de szerintem sok nőtársamra is.

Ahhoz, hogy én rendesen el tudjam engedni magam az ágyban, ahhoz bizalom kell. Ahhoz, hogy a puncim megnyíljon a befogadásra, biztonságban kell éreznie magát. Ő pedig akkor fog meggyőződni róla, hogy nem fogják bántani, ha nem erőszakoskodnak vele, meghallgatják az igényeit (és ezzel együtt akár nemet is mondhat), és akkor, ha a gazdája, azaz én tudom, hogy a lelkem is biztonságban van.

Akkor a legjobb a szex, ha egy hatalmasat beszélgetünk előtte. Titkokat osztunk meg, őszinték vagyunk, akár még sírok is egyet a partnerem vállán.

Egyszer olvastam valahol, hogy a nő számára minden előjáték: az is, hogy hogy szólt hozzá a partnere múlt vasárnap, hogy mit evett ebédre, vagy hogy mit mondott a főnöke. Minden hatással van a hangulatára és a szexuális vágyára. Nálam ez tuti igaz. Ha bókol, ha együtt főzünk, vagy ha meghallgatja a problémáim és megvigasztal, mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam mellette és jobban kívánjam.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

20 dolog, amit biztos érteni fogsz, ha már tiniként megismerted a legjobb barátnődet

Edit

Így élesszük fel a szerelmet újra és újra

info

Vigyázz, mert idén nagy lesz a számlád! Így spórolj a fűtésen

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------