Image default
Bulvár

Kibújt a szög a zsákból: Meghanon veszett össze a két herceg

Ami­óta ki­de­rült, hogy Harry her­ceg és fe­le­sége, a vá­ran­dós Meg­han Markle köl­tö­zik, ren­ge­teg pletyka ka­pott szárnyra. Most azon­ban ki­de­rült az igaz­ság.

Harry herceg összekapott bátyjával, Vilmos herceggel, mert úgy érezte, hogy miután megkérte Meghan Markle kezét, testvére nem fogadta elég kedvesen a családban a korábbi színésznőt – írja a Daily Mail.

Egyes források elárulták a Vanity Fairnek, hogy végül Károly herceg oldotta a feszültséget, aminek az lett az eredménye, hogy Cambridge hercegi párja meghívta karácsonyra Sussex hercegét és hercegnéjétnorfolki otthonukba.

A lapnak megszólaló Katie Nicholl szerint a testvérek között feszült volt a helyzet. Harry arra kérte Vilmost, hogy legyen kedvesebb Meghannal, de ez nem volt elég. Végül a 70 éves édesapjuk kérte, hogy Cambridge hercege enyhüljön meg, így végül meghívta magukhoz öccsét és sógornőjét is karácsonyra.

Nicholl hozzátette: „Katalin és Meghan nagyon különböző emberek, nem sok közös van bennük, de megtették az erőfeszítéseket, hogy kijöjjenek egymással.”

Minderre azután derült fény, hogy Meghan hercegné és Harry hercegköltözése miatt különféle pletykák kezdtek keringeni a királyi családról. Sussex hercege és felesége ugyanis a Kensington-palotából a Frogmore-birtokra teszik át a székhelyüket.

Tavaly karácsonykor Harry herceg és Meghan Markle a norfolki Anmer Hallban töltötték az ünnepet, majd karácsony napján csatlakoztak a királynőhöz és a család többi tagjához Sandringhamben.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hasonló hírek

Ez a 16 gyermek frászt hozott a szüleire…

Edit

Összevesztek a köreten, a nő öngyilkos akart lenni!

Mazsi

Xantus Barbara válása után sem akar lemondani a szerelemről

Mazsi