Életmód hírek

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi: Rosszabb a megcsalásnál

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál

A férfiak azt hiszik, a hűtlenség a legrosszabb, amit egy párkapcsolatban elkövetnek. Pedig ez egyáltalán nem így van, létezik valami, amit a nők sokkal jobban utálnak. Egy fórumon elmondták, mivel tudja leginkább kiakasztani őket a pasijuk.

Egy párkapcsolatban a nőnek az a legfontosabb, hogy érezze a partnere támogatását és szeretetét. Nem véletlen, hogy a második legrosszabb dolog, amit a férfi tehet, az a megcsalás. Mégsem ezt utálják a legjobban a nők egy párkapcsolatban. Hanem azt, ha a férfi teljesen bizonytalan, és totálisan átengedi az irányítást. Erről meséltek egy internetes fórumon.

1. Erős nőnek tartom magam. A pasim meg tehetetlen, bizonytalan, és ezt ki nem állhatom benne. A férfiak azt hiszik, az erős nők szeretnek átgázolni másokon, és pont ezt a típust kedvelik, pedig ez egyáltalán nem így van.

2. A barátom önbizalmát teljesen lerombolja, hogy magasabb vagyok nála. Sajnos nem tudok összezsugorodni…

3. A barátom mindig szégyellős a súlya miatt, azt hiszi, így nem elég férfias. Annyira nincs önbizalma, hogy legtöbbször én kezdeményezem a szexet. És hiába mondom neki, hogy nekem így tetszik, nem hiszi el.

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál 1

4. Féltékenységi jeleneteket rendez, ha szóba állok más srácokkal. Tudom, hogy azért csinálja, mert bizonytalan benne, hogy kitartok mellette, de baromi idegesítő.

5. Állandóan lenyúlja a telefonomat, és nyomoz utánam. Fél, hogy elhagyom. Úgy teszek, mintha nem venném észre, de valójában nagyon zavar.

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál 2

6. A páromnak annyira nincs önbizalma, hogy sokszor kínos vele nyilvános helyre menni. Látom, ahogy hasonlítgatja magát más pasikhoz és aggódik.

7. A pasim túlsúlyos, és nagyon rosszul érzi magát emiatt. Pedig pont az találom vonzónak benne, hogy olyan mackós.

8. Minden nap be kell bizonyítanom neki, hogy szeretem, folyton vádaskodik, hogy biztos el akarom hagyni. Nem gondol bele, milyen rosszul esik nekem a bizalmatlansága.

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál 3

9. Szerelőt kellett hívnunk múltkor, és a párom csak toporgott mellettem, és nem szólalt meg, amikor meg kellett mondani, mi a probléma. Én intézkedtem végül. Kiborító!

10. Folyton a mérete miatt aggódik. Annyira, hogy nem akar szeretkezni velem. Ha nekem nincs bajom a méretével, akkor mi lehet a gond?

12. Mindig én döntöm el, hova menjünk, amikor kimozdulunk. Néha kezdeményezhetne ő is, de csak a számítógép előtt ül, és egyáltalán nem viselkedik férfiként.

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál 4

13. Fél éve nem dolgozik, én tartom el kettőnket. Ha szólok neki, hogy keressen munkát, teljesen kiborul. Meddig mehet ez így tovább?

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Emberségből jeles! Oszd meg te is!

Mazsi

Névnapok augusztus 11-én

info

Névnapok november 25.

info