Image default
Külföld

Kiakadtak a gyászolók: többé nem merik látogatni a temetőt

A perverz jelenetek miatt már nem lehet nyugodtan elmélyülni az emlékezésben. Állandó nyögdécseléssel zavarják a látogatókat.

Egy idős brit nő saját bevallása szerint már nem tudja látogatni a férje sírját, mert az emberek folyton a közelében szexelnek. A 65 éves Kay Caley nagy bánata, hogy a fiatalok akadályozzák férje emlékének ápolásában.

“Folyamatosan a hátam mögé kell nézzek a temetőben, mert nem érzem magamat biztonságban ha egyedül megyek oda” – mondta a hölgy, aki a családjától egy pánik gombot is kapott, arra az esetre ha történne valami amíg egyedül van a temetőben.

Caley elmondta, hogy gyakran hallani, ahogy párok a bokrokban szexelnek, közel a férje sírjához: “A padon ültünk, és hallottuk a nyögéseket, ahogy szexelnek, így inkább tovább álltunk. Csak szeretnék békében ott lenni és emlékezni a férjemre anélkül, hogy azon kéne aggódnom, hogy ki lehet a közelben.”

Caley esete egyébkén nem egyedülálló: nem ritka, hogy nyugdíjasokat lopnak meg abban az angliai sírkertben – írja a Metro.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

Terror: robbanás történt az iskolában, tíz halott, leglább ötven sebesült

Mazsi

Ötször annyi migránst küld Ankara Európába, mint amennyit szabadna

Mazsi

Elrettentő film készült a jövő migránsainak + VIDEÓ

Edit