Hirmagazin.eu
Főoldal » Ki ne emlékezne a Tövismadár sármos papjára? 33 év együttlét után, a színész ezért vált el férjétől..
Bulvár

Ki ne emlékezne a Tövismadár sármos papjára? 33 év együttlét után, a színész ezért vált el férjétől..

Több mint három évtizeden át tartó házasság után, a Tövismadár című sorozat jóképű lelkésze végleg szakított a férjével.

Bár néhány évvel ezelőtt Richard Chamberlain még úgy nyilatkozott, ideiglenes különválásról van szó, a pár végül mégsem tudta rendbehozni a kapcsolatát.

Ki ne emlékezne a Tövismadár sármos papjára? 33 év együttlét után, a színész ezért vált el férjétől

Az amerikai színész évtizedeken át titkolta szexuális orientáltságát, mert attól tartott, ez előítéleteket gerjesztene, és távol tartaná őt a főszerepektől.

Martin Rabbett Hawaiin született. Színész, író, producer és menedzser, de csak akkor vált közismertté, miután kiderült róla, hogy házasságot kötött Richard Chamberlainnel. Kettőjük kapcsolata 1977-ben kezdődött. Martin karrierje még sehol nem tartott, csupán néhány projekt fűződött a nevéhez, miközben a partnere, a Tövismadár sikere után, már felkapott színész volt. A szövetségük végül több főszerepet is meghozott a számukra – egyike a legemlékezetesebb filmjeiknek az Allan Quartermain és az elveszett aranyváros fosztogatói című produkció volt, melyben Allan és Robeson fivéreket alakították.

A színészi és szerelmi vonalon túl, Martin egyben Chamberlain menedzsere is volt: ügyesen felhasználta a szórakoztatóiparban létrehozott kapcsolatait annak érdekében, hogy segítse a partnerét fontos szerepekhez jutni.

Még mielőtt összejöttek volna Richarddal, a ’70-es évek elején Martin Wesley Eure színésszel alkotott egy párt. Rabbett 19 évvel fiatalabb, mint Chamberlain. Mivel akkoriban az Egyesült Államok nem támogatta a homoszexuális házasságot, 1986-ban Martin és Richard Hawaiira költözött, ahol boldogan egybekelhettek.

 

2010-ben Chamberlain úgy döntött, hátralevő életét a színészkedésnek szentelné, de Rabbett már nem rendelkezett azokkal a kapcsolatokkal, melyeket korábban felhasznált, amikor még aktív volt Hollywoodban. Ugyanakkor már nem látta a férjében sem a potenciált, hogy megragadhatna további sikerszerepeket. Richard ekkor menedzsert váltott, aki megtalálta a módját, hogy visszavezesse őt a rivaldafénybe. Ezzel azonban az is együtt járt, hogy Rabbettet Hawaiin hagyta, ő pedig visszaköltözött Kaliforniába. Magyarán, megszakadt a kapcsolatuk.

„Rá kellett jönnöm, milyen önmagamnak lenni. Olyan családból származom, amelyben valamennyien megjátszottuk, hogy tökéletesek vagyunk. Kölcsönösen tettettük magunkat. De csak ezekben az utóbbi években éreztem ezt a csodálatos szabadságot, hogy milyen valójában… önmagamnak lenni.” – fogalmazott a színész egy korábbi interjúban.

A Tövismadár című sorozat egy tragikus szerelmi kapcsolatot mutat be Chamberlain szerepe és Meggie Cleary (Rachel Ward) között. A fülig szerelmes Ralph de Bricassartnak élete legnehezebb döntését kell meghoznia: választania kell a gyönyörű szerelme és a vallás között. Az alakításáért Chamberlain megkapta az Aranyglóbuszt, illetve a zöld utat olyan szerepek irányába, mint a Shogun vagy a Monte Cristo grófja. A színész jelenlegi vagyona több mint 20 millió dollárra tehető.

Hasonló hírek

VV Aurelio milliókat nyert a Totón!

info

Rambo mégsem harcol az Iszlám Állam ellen

info

Interjú Lajcsival: “az életemnek egy boldogabb része következik“ + VIDEÓ!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!