Hirmagazin.eu
Főoldal » Ki fogja visszafizetni Gyurcsány ügyvédjének megbízásait?
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ki fogja visszafizetni Gyurcsány ügyvédjének megbízásait?

Czeglédy Csaba és társai ellen bűnszervezetben üzletszerűen elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt folyik eljárás, ezért függesztette fel a Vas megyei ügyvédi kamara Czeglédy tagságát.

Mi lesz a már megkötött szerződések sorsa, ki fogja visszafizetni a Czeglédyék által felvett megbízási díjakat az önkormányzatnak?

– kérdezi Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő azokat a baloldali vezetésű önkormányzatokat, amelyek Czeglédy Csaba ügyvéddel, az MSZP–DK–Együtt volt szombathelyi önkormányzati képviselőjével kötöttek nagy összegű megbízási szerződéseket különböző jogi feladatok ellátására.

Budai Gyula a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta: Megkereste azokat a baloldali önkormányzatokat a fővárosban, amelyek megbízási szerződést köthettek Czeglédyvel. Ilyen például két DK-s vezetésű kerület, a Niedermüller Péter vezette VII. kerület és a XI. kerület, ahol László Imre a polgármester.

Budai arra kíváncsi, hogy Czeglédy felfüggesztése után mi lesz a több tízmilliós kifizetett megbízási díjjal,

illetve mi lesz a sorsa azoknak a megbízásoknak, amelyeket Czeglédyvel kötöttek. A fideszes országgyűlési képviselő úgy véli, hogy mindenkinek tudnia kell arról, hogy mi lesz azokkal az önkormányzati forrásokkal, amelyeket Czeglédynek akartak juttatni a baloldali vezetők.

Czeglédy ügyvédi irodája két főt foglalkoztat, Czeglédy Csabát és a feleségét. Az önkormányzati megbízásokban azonban annyiféle feladat szerepel, hogy Czeglédy kiesésével a felesége egyedül képtelenné válhat ellátni azokat – ismertette Budai.

Niedermüller Péter egy „semmitmondó” levéllel válaszolt a képviselőnek, amelyben arra kéri, hogy törődjön a saját dolgával és ne avatkozzon bele a VII. kerületi önkormányzat ügyeibe, mert ott Niedermüller szerint minden rendben van.

Ez az a kerület, ahol az áramlopási ügy is kipattant a közelmúltban, ahol a polgármester párttársa bitcoinbányát üzemeltetett az önkormányzat költségére.

Budai felhívta a figyelmet arra, hogy Czeglédy sok-sok hónapot volt előzetesben, és a képviselő szerint a DK-s önkormányzatok kifizetőhelyekké váltak.

Czeglédy Csabának munkát kellett adni, hogy befogják vagy betömjék a száját.

A képviselő emlékeztetett: Erzsébetváros 29 milliót, Újbuda pedig közel 50 milliót fizetett Czeglédy irodájának, és a jövő évben is súlyos tízmilliók vándorolnak majd hozzá.

hirado, kossuthradio

Hasonló hírek

Több százan sodorták magukat veszélybe

Mazsi

zsarolás miatt keresik rendőreink – videó

Géza

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Horváth Klaudia Laurát! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!