Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Ki emlékszik még a videokazettára? Igazi gyűjteményem volt belőle…

Amikor még nem, hogy Smart TV, de DVD lejátszó sem létezett és egy jó kis filmet szeretünk volna megnézni a hétvégén, olyat, amit nem valamelyik csatorna sugároz, akkor ilyen videó kazettákhoz nyúltunk.

Emlékszem, mindig imádkoztunk, amikor betettük a videó lejátszóba, hogy legyen kép, és ha már van, akkor ne csíkosodjon és szemcsésedjen. Az akkori időszak nagy aggodalmai. 🙂

A tv műsorokat és filmeket még ilyenekre vettük fel, ha szerettük volna többször megnézni. Sok VHS kazettát kaptunk kölcsönbe vagy másoltatva és mindegyik hatalmas értéket képviselt a szememben.

Ezekre még matrica volt ragasztva és mi magunk írtuk rá, hogy milyen filmek vannak rajta. A mese kazettákat természetesen rongyosra néztük, de időnként előkerült egy-egy akció vagy horrorfilm is.

Ez még az az időszak volt, amikor egy sorozatot csak úgy tudtunk végignézni, hogy kivártuk a következő részt a tv-ben, nem pedig letöltöttük a netről és egy nap alatt letudtunk két évadot. 🙂

Te is emlékszel rá? Ti őriztek még a kazettákból otthon?

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Retrómenü jár a véradásért

info

Gyereknevelés nem szokványos módon (Videó)

info

Az fog majd Téged igazán szeretni, aki már a legelején….

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------