Hirmagazin.eu
Főoldal » Ki a jó nő a férfiak szerint?
18+

Ki a jó nő a férfiak szerint?

A szépség az, ami odavonzza a tekintetet, a személyiség azonban rabul ejti a férfiszíveket. A jónőség definíciója tehát nem a külsőségekben keresendő. Nem mérhető vonalakban és görbületekben, vagy nem található meg a 90-60-90 mágikus számrendszerében. A jó nőnek lehet, hogy egyáltalán nincsenek tökéletes idomai, mégis a férfiak úgy pihennek meg az ölén, mint lehorgonyzó, fáradt tengerészek, akik viharvert vizekről végre szélcsendes kikötőkbe érnek.

A jó nő lehet, hogy nem szabályos szépség, csak olyan érdekes arcú, nem ismeri a sminkelés csínját-bínját, és fogalma sincs, hogyan kell felkenni az alapozót, vagy helyesen használni a szempillagöndörítőt.

A jó nőnek nincs fenékig érő, csillogó, fénylő és dús haja, mint a sziréneknek. Lehet, hogy nem is a divat rabja, nem aggatja tele magát brandekkel, márkanevek címkéivel, és számára nem no name, ami márkátlan. A jó nő fontos titkot őriz, tudja a titkos összetevőit a karizma és a báj elixírjének. Ez a kisugárzás, amiben ő profi. A kisugárzása üzeni a világnak, hogy ő egy jó nő.

A férfi vadászó, a nő csábító. A férfiak azonban sokkal egyszerűbben szövik az élet szálait, mint gondolnánk. De nekik is vannak elvárásaik, bevallják, vagy sem, kritériumok, és szempontrendszer alapján vadásznak maguknak partnert. Aki egyszer megtapasztalta, milyen a jó nő nyugalmas, harmonikus, szélcsendes kikötőjében megpihenni, az a férfi tudja már, mire van szüksége, és azt is, hogy mire nincs.

Milyen a jó nő a férfiak szerint? Először is kedves. Nem pokróc, nem arrogáns, nem okoskodó, nem fennhéjazó. Nem beszél folyton magas lóról, nem bizonygatja az igazát, nem szól be, és becsmérlő szavakkal nem alázza a férfiegót. Tiszteli a férfit. A férfinak, nem is kérdés, hogy először tiszteletreméltóvá kell válni, hogy a nő igazán férfiként tekinthessen rá. A tisztelet nem azt jelenti, hogy a nőből szép lassan yeswoman, vagy bólogató, kalaptartón ülő cicamica válik, nem jelent hajbókolást, vagy feltétlen egyengondolkodást. A nő a közös döntés lehetőségét is tiszteletben tartja, nem zúzza szét a férfi önértékelését azáltal, hogy megkérdezése nélkül hoz meg kettejüket érintő lényeges kérdésekben döntést. A nő számára a tisztelet egyenlő a szeretettel, az egyik legszebb ösztönös érzés, nem kényszerűség. A jó nő támogató. Segítséget, tanácsot, és támaszt nyújt, vagy egészen egyszerűen csak ott van. A jelenlétével, a személyiségével, a kisugárzásával gyógyít, és simítja el a homlokráncokat. A jó nő nem dirigál, nem parancsolgat, és nem bedurcázással, vagy hisztivel éri el, amit akar. Nem szenved hercegnőszindrómában, nem játszik csendkirálylányt, nem pattogtatja a „Mi bajod? Semmi” típusú párbeszédeket. A jó nő világosa, érthetően, tisztán artikulálva mondja el, hogy mit akar. Bújik, hízeleg, dorombol, csókol. A férfi átlát a szitán, de cseppet sem bánja, erejét veszítve, adja át magát a nő praktikáknak.

A jó nő boldoggá teszi a férfit az ágyban. A férfi nem szexgép, mint tudjuk, a férfi a nap huszonnégy órájában nem csak a szexre képes gondolni, agyműködése sem csupán a nadrágszíj alatti kicsi, nagy, vagy közepes territóriumra koncentrálódik. Egy bombanő társaságában tagjaiból nem vész ki az erő, és nem zuhan le vészesen a vérnyomása. Teljesen mindegy, hogy öt, vagy tizenöt éve tart a kapcsolatunk, engedjük őket megéhezni mindenféle női praktikával és hókuszpókusszal, csipkével, szaténnal, vagy combfixszel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Stylemagazin

Képek: Jakob Montrasio, Chris Willis, fan total

Hasonló hírek

A csikló a legérzékenyebb erogén zóna

Edit

Hamarosan újra indul a szexhajó!

Mazsi

Koronavírus – közérdekű adatok, amelyeket ismerni érdemes! (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------