Hirmagazin.eu
Főoldal » Kézigránátot vitt be a suliba egy svéd kisfiú
Külföld

Kézigránátot vitt be a suliba egy svéd kisfiú

Eleinte otthon dugta el, majd a nyári szünet után bevitte, hogy megmutassa azt az osztálytársainak. Óriási szerencse, hogy az egyik tanár észrevette a gránátot egy pingpong asztalon.

2016-ban 52 esetben használtak kézigránátot különböző svédországi támadásoknál. Eleinte főleg autókat és házakat céloztak meg, ám egyre több támadás történt városházák, rendőrőrsök és rendőrtisztek ellen. Ennél frissebb adatunk nincs, de az idén január 11-ig bárki büntetlenül beszolgáltathatta a birtokában lévő kézigránátot, vagy bármilyen más robbanószert. A Local.se 2018-ben még egy bosnyák rendőrségi képet is közzétett azokról a Boszniából származó gránátokról, amelyeket valakik Stockholmba szállítottak volna, de lebuktak.

Ilyen előzmények után már szinte meg sem lepődünk azon, hogy egy svéd kisgyermek kézigránáttal érkezett meg a kristianstadi iskolába – adta hírül a svéd televízió alapján a Voiceofeurope. Miután az egyik tanár észrevette azt egy pingpong asztalon, a bombaszakértők kiszálltak, az épületet kiürítették és a gránátot az iskola kertjében
felrobbantották.

A rendőrség szerint a gyermek még nyáron találta meg a gránátot majd hazavitte. A szüleinek fogalmuk sem volt arról, hogy azóta életveszélyben éltek.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Két gyermeket minden kínai családba!

info

Két koronavírusos ember miatt vesztegzár alá került egy egész város Kínában

Mazsi

Ma Moszkvában tárgyal Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!