Hirmagazin.eu
Főoldal » Kezdetben egy átlagos kanapénak néz ki, de várd ki a végét, leesik az állad!
Otthon, lakberendezés, kert

Kezdetben egy átlagos kanapénak néz ki, de várd ki a végét, leesik az állad!

Az alábbi videóban semmi sem az, mint aminek elsőre látszik. Egyáltalán ne higgyünk a szemünknek, ha például egy kávézóasztalt látunk, vagy egy könyvespolc tornyosul elénk. A tárgyak másodpercek alatt átalakulnak, és más funkciót töltenek be.

A kis kávézóasztalból nagy asztal lehet, a könyvespolcból szék, egy másik polc pedig kihúzható kanapévá alakul át. Ezek a műveletek nagyon praktikusak egy kis légterű lakásban.

Nem szükséges sokféle bútort megvenni, mert percek alatt könnyedén válhatnak multifunkcionálissá egyesek. Sok esetben a dolgot az is megkönnyíti, hogy le sem kell pakolni az asztalról ahhoz, hogy ágy alakuljon ki belőle, mert ez is praktikusan meg van oldva.

A praktikus és kellemes dizájnú bútorokat Ron Barth, a Resource Furniture társaság elnöke mutatja be. Az olasz bútorok célja, hogy multifunkcionálisak és maximálisan hatékonyak legyenek. Ötletet meríthetünk a praktikus megoldásokból, a videót megnézve ti is kedvet kaptok ilyen bútorok megszerzésére.

  Forrás

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Könnyen meggyökereztethetjük az ajándékba kapott, vázába tett rózsát!

Mazsi

Hogyan készíthetsz könnyen padot? Hát így!

Edit

Mostantól egy sziklafalon lógva is lehet luxuskörülmények között lakni

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------