Főoldal » Kettészakadt Magyarország, hevesen támadják Tusupot
Sporthirek

Kettészakadt Magyarország, hevesen támadják Tusupot

Óri­ási gyű­lö­let­hul­lám zú­dult Hosszú Ka­tinka fér­jére és edző­jére. Az ame­ri­kai szak­em­ber ko­ráb­ban el­mondta a vé­le­mé­nyét a ma­gyar úszás­ról, a kom­men­te­lők ki­akad­tak.

Ahogy a Ripost tegnap beszámolt róla, Shane Tusup keményen kiosztotta magyar edzőtársadalmat. Hosszú férje új klubja kapcsán azt mondta, hogy sok olyan gyereknek kellett nemet mondanunk, akik önhibájukon kívül nem feleltek meg alapvető követelményeknek.

Az Origónak adott interjújában azt mondta, hogy több olyan gyerek is volt, akik komoly technikai hiányosságokkal küzdöttek, pedig öt éve jártak már úszni. Szerinte az egyik legnagyobb rendszerhiba, hogy akár alapvetően ígéretes, jó adottságú gyerekekből könnyen kiábrándult, motiválatlan felnőtt sportolók válhatnak.

Természetesen a kommentháború azonnal megindult a cikkünk alatt. Többen támadták Tusupot, sokan nem nézik jó szemmel, hogy új klubjával a Komjádi uszodában konfliktushelyzetbe kerültek a Jövő SC-vel.

Ide jön ez a Tusup és itt osztja az észt…takarodjon vissza Amerikába!

Kettészakadt Magyarország, hevesen támadják Tusupot
Az olvasók Tusupot támadják (Fotó: MTI)

Most hogy gazdagokká tettük őket, beköszöntött a dölyfös felfuvalkodottság, a mindenkinél okosabb vagyok személyiségzavaros időszak a Tusup családban.

Úgy emlékszem, hogy a Gyarmati, Egerszegi, Darnyi stb. idejében is volt úszás Magyarországon.

Kettészakadt Magyarország, hevesen támadják Tusupot 1
Hosszú és Shane a Nagy Sportágválasztón (Fotó: MTI)

Természetesen volt, aki megvédte Hosszú Katinka férjét:

A magyar úszást tudtommal jelenleg Katinka reprezentálja leginkább, meg a “jenki majmod”, nézd meg az eredményeket. A múlt az volt, annak emlegetésével nem lehet versenyeket nyerni.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rettenetes hír: leukémiás a Debrecen fiatal futballistája

Mazsi

Ezért drukkol itthonról Gera Zoli felesége!

Mazsi

Nincs megállás, fantasztikus magyar siker a vébén

Mazsi