Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ketrecharcos hívta ki a hatgyermekes édesanyát brutálisan megverő nyugalmazott alezredest

Az ismert sportoló pont azt tette, amit minden jó érzésű magyar férfi tenne ennek a szőrnyű tragédiának a kapcsán – kihívta egy férfi a férfi elleni bunyóra a nyugalmazott alezredest

Dietz Gusztáv is értetlenül áll az esethez, miután a magyar sajtót bejárta a szőrnyű tragédia, mely szerint a felismerhetetlenségig összeverte volt párját a nyugalmazott alzredes, az István keresztnevű, férfi embernnek nem nevezhető, piti szönyedvény.

Az egykori ketrecharcos bajnok szeretne a ringben szembenézni azzal az emberi csökevénnyel, azzal a genetikai hulladékkal, aki egy nőt, egy anyukát, egy hatgyermekes anyukát képes volt többször is, legutóbb pedig ílyen szörnyű módon megverni.

“Ha verekedhetnéke volna, én nagyon szívesen felajánlkozom, csak a TB-kártyáját semmi esetre se hagyja otthon” – írta Facebook posztjában a bajnok.

Keressen meg ez a genetikai hulladék, elmegyünk az edzőterembe, és ott megmutathatja, mit tud, ha nem egy nő áll vele szemben. Ígérem, ha győz, azt is elmondom a nyilvánosságnak, de ha nem győzne, az pedig legyen az ő baja!

otpercpiheno.blogspot, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hamis Gucci és Louis Vuitton ruhák akadtak fenn az ekáeren

Géza

Brutalitás Veszprémben: Kilökte a feleségét az ablakon a 71 éves férfi!

Mazsi

Ijesztő baleset, használat közben robbant fel a magyar férfi mobilja

Mazsi