Hirmagazin.eu
Főoldal » Ketrecharcos hívta ki a hatgyermekes édesanyát brutálisan megverő nyugalmazott alezredest
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ketrecharcos hívta ki a hatgyermekes édesanyát brutálisan megverő nyugalmazott alezredest

Az ismert sportoló pont azt tette, amit minden jó érzésű magyar férfi tenne ennek a szőrnyű tragédiának a kapcsán – kihívta egy férfi a férfi elleni bunyóra a nyugalmazott alezredest

Dietz Gusztáv is értetlenül áll az esethez, miután a magyar sajtót bejárta a szőrnyű tragédia, mely szerint a felismerhetetlenségig összeverte volt párját a nyugalmazott alzredes, az István keresztnevű, férfi embernnek nem nevezhető, piti szönyedvény.

Az egykori ketrecharcos bajnok szeretne a ringben szembenézni azzal az emberi csökevénnyel, azzal a genetikai hulladékkal, aki egy nőt, egy anyukát, egy hatgyermekes anyukát képes volt többször is, legutóbb pedig ílyen szörnyű módon megverni.

“Ha verekedhetnéke volna, én nagyon szívesen felajánlkozom, csak a TB-kártyáját semmi esetre se hagyja otthon” – írta Facebook posztjában a bajnok.

Keressen meg ez a genetikai hulladék, elmegyünk az edzőterembe, és ott megmutathatja, mit tud, ha nem egy nő áll vele szemben. Ígérem, ha győz, azt is elmondom a nyilvánosságnak, de ha nem győzne, az pedig legyen az ő baja!

otpercpiheno.blogspot, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Magyarország szervkereskedelem: valós veszéllyel állunk szemben? – VIDEÓ

Mazsi

A rendőrök felszámolták a domaszéki marihuána-ültetvényt és elfogták a termesztőket. Olvasóink nevében is köszönjük rendőreink munkáját! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Tragédia Alsóbereckiben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------