Hirmagazin.eu
Főoldal » Két tragédia után újra van családjuk: rátaláltak testvéreikre Terry Black gyermekei
Bulvár

Két tragédia után újra van családjuk: rátaláltak testvéreikre Terry Black gyermekei

München — Sosem gondolták volna Terry Black (†71) gyermekei, Dani (18) és Fanny (15), hogy két nagy tragédia kell ahhoz, hogy „új családra” találjanak.

A tinik négy hónapja veszítették el nevelőapjukat, majd néhány hete sosem látott édesanyjukat, a gyermekkereskedelem miatt elítélt Vajna Évát (†46), ám ez kellett ahhoz, hogy a testvéreikre rátaláljanak. Többen ugyanis az elmúlt napokban megkeresték a gyerekeket, így reményeik szerint februárban találkozhatnak is.

Terry Black nevelt fiát, Danit 18 éve bocsátotta áruba szülőanyja: először 5, majd 3,7 millió forintot kért érte, amiért 1 év 10 hónap felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték. Később két másik fia eladásával is megvádolták Vajna Évát, aki akkor már 22 hónap letöltendő szabadságvesztést kapott.

– Éva súlyos beteg volt, a halála előtt össze akarta hozni mind a tíz gyermekét, akik közül egyet sem nevelt fel. Akármit is tett, ő adott életet nekik. Terry tiltotta Daniékat az anyjuktól, de már elég nagyok voltak ahhoz, hogy megismerjék a múltjukkal együtt, ám ezt az esélyt nem kaphatták meg, mert Éva meghalt – mesélte a Blikknek a két gyermek gyámja, Árvai Mónika. – Amit a sors elvett tőlük az egyik kezével, a másikkal visszaadta, ugyanis öt édestestvérükkel így is egymásra találtak.

Mint megtudtuk, Fanny sírt a boldogságtól, amikor a nővére megtalálta. Azóta mindennap beszélnek, és alig várja, hogy személyesen is találkozzanak.

– Évának összesen tíz gyermeke volt, Dani az ötödik, Fanny a hetedik. Egyedül Zolit, a féltestvérüket, Éva másodikként született fiát ismerték, mert két évig velük nevelte Terry, de nem bírt a fiúval, így más nevelőszülőkhöz került – mesélte Mónika.

Kiderült, Éva egyik ismerőse olvasta a Blikkben, hogy Mónikáék találkozót terveztek az anyával, de elkéstek, ezért megkereste a gyámot és összehozta őt Anitával (22), aki nem ismerte testvéreit. – A legidősebb lánytestvér már dolgozik és tanul, megbocsátott az édesanyjának – újságolta Mónika, kiemelve, a lány segítségével találták meg a többi testvért is Daniék. – Erika 19, Vivien 16, Bence 9 éves. Ha minden összejön, februárban találkozhatnak

Hiányzik még öt kisfiú

Terry Black nevelt gyerekei három édes- és két féltestvért keresnek még. Ádámot (14) és Tomit (19), vér szerinti fivéreiket örökbe fogadta egy család. Noel nevű kisöccsüket is keresik, de a tízéves kisfiúról semmit sem tudnak. A Münchenben élő testvérek biológiai apját öt éve egy teherautó gázolta el, ám neki is született más anyától két fia: a két apai féltestvért, Eriket és Alexet is keresik még.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

“Szopatsz, Sándor?” – Hajós durván visszavágott Friderikusznak

Mazsi

Sarah Brightman megkezdte űrutazása előtti kiképzését

info

Évekkel Cserháti Zsuzsa halála után tett fájdalmas vallomást a fia

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!