Image default
Bulvár

Két órát sírt a pszichiáternél Csernus Imre

Sosem hallott gyerekkori traumájáról beszélt.

Kendőzetlen őszinteséggel vallott gyermekkoráról Csernus Imre. Édesapja nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is bántalmazta a fiát. Emiatt Csernus felnőttként pszichiáterhez is járt. Így emlékezett a fájó múltra leg­újabb könyvében, A harcosban:

„Kétszer jártam nála, de már az első alkalommal egy kérdésével úgy szétdurrantott, hogy atomjaimra estem szét. Ezt a két órát végigsírtam, mert a felszínre került az apámhoz fűződő, látszólag racionális információk átadására irányuló, de érzelmileg számos pszichotraumával tarkított, brutális kapcsolatom.” – idézi vallomását a Ripost.

A tévédoki D. Tóth Kriszta Spektrum Home-on futó sorozatában, az Elviszlek magammal című műsorban is megnyílt a témával kapcsolatban:

„Halottak napja előtt eszembe jutott apám. Lassan két és fél éve halt meg. Köszöntem neki, hogy „Szia, Tati”. Csak úgy jött, jó volt. Tudom azt, ő hogyan élt, és nem szeretnék olyan életet élni, mint ő. Nem teljesedett ki, de ezért nem is tett meg mindent. Orvos lett, de nem született orvosnak. Racionális beállítottságú ember volt, racionális dolgokkal akart foglalkozni”.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hasonló hírek

Különös dolog jelent meg Zámbó Jimmy sírján!

Edit

Lemondott a szerelemről, de az ágyát megosztja valakivel Hernádi Judit

Mazsi

Ezt látni kell: bár nem lett díszpolgár Bálint gazdából, most olyan kitüntetést kapott, hogy Ön is megkönnyezi

Mazsi