Hirmagazin.eu
Főoldal » Két “nagydarab” lopott, székesfehérvári rendőreink a lakosság segítségét kérik – képek..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Két “nagydarab” lopott, székesfehérvári rendőreink a lakosság segítségét kérik – képek..

Székesfehérvári rendőreink az állampolgárok segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 07010/1654/2020. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövetők 2020. július 13-án 16 óra 12 perc és 16 óra 15 perc közötti időben Székesfehérváron, a Palotai úton található buszmegállónál felszállás közben eltulajdonították a sértett táskájából annak pénztárcáját, a benne található készpénzzel, bankkártyával, valamint személyi okmányokkal együtt.

A térfigyelő kamera felvételt készített két nőről, akik a bűncselekménnyel kapcsolatba hozhatók.

Egyikük 35 év körüli, körülbelül 150-160 centiméter magas, hosszú fekete hajú, a bűncselekmény elkövetésekor fekete-fehér ruhát viselt.

A másik nő a bűncselekmény elkövetésekor ciklámen ruhát viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!

Pénztárcát lopott, szegedi rendőreink alakosság segítségét kérik!

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki egy pénztárcát tulajdonított el a városban.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/2133/2020. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint a feltételezett elkövető 2020. július 11-én 10 óra 30 perc körül Szegeden, a Lugas utcában lévő pékségben a sértett oldaltáskájából kivette a pénztárcáját, amiben készpénz és személyes iratok voltak.

Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a gyanúsítottról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Halálra gázolta, majd elhajtott

info

Figyelem, ezeket a határsértőket keresi a magyar rendőrség!

Edit

Hiába a vérdíj? Megúszhatja a Teréz körúti robbantó – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------