Főoldal » Két kilométeren át húzta a halszörny a horgász csónakját a Dunán
Horgászat hírei

Két kilométeren át húzta a halszörny a horgász csónakját a Dunán

Két nagy harcsát is kifogtak az elmúlt napokban Baranyában, az egyiket a Dunából, a másikat a boldogasszonyfai halastóból.

A dunai fogásról a horgász a Baranya megyei hírportálnak elmondta, csónakkal ment ki süllőzni a Dunára Dunaszekcsőnél. A harmadik dobásra érezte, hogy nagy hal akadt a horogra. Több mint egy óra húsz perc után látta meg, hogy egy óriási harcsával küzd – mondta Szaif Géza, akinek körülbelül két kilométeren keresztül húzta a csónakját a hal Mohács felé, mire sikerült kézzel beemelnie a csónakba a 188 centis, 61,5 kilós halat, amit pergető vobblerrel, műcsalival fogott ki.

Szaif Géza (jobbra) barátaival és a nagy harcsával

Nem ez volt a környéken az első hatalmas fogás, a férfi ismerőse Dunaszekcső mellett egy 64 kilós, 200 centiméteres harcsát emelt ki korábban.

Egy másik nagy harcsát is sikerült kifogni Baranyában az elmúlt napokban, a boldogasszonyfai halastóból. Nyári Tibor piócával fogta ki a 39 kilós, 180 centiméteres harcsát, ami új tórekordot is jelent a 25 éve működő halastó történetében.

infostart

Hasonló hírek

Brutális harcsát akasztottak a Tiszán

Géza

15 kilós óriáspontyot fogott egy horgász a Csaba-tavon

Mazsi

26 magyar felfedező és utazó legkülönlegesebb trófeái hazánk legnagyobb vadászati kiállításán

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------