Főoldal » Két héttel az esküvő után tudta meg a férj, hogy egy férfit vett el
Külföld

Két héttel az esküvő után tudta meg a férj, hogy egy férfit vett el

A szomszéd buktatta le, miután betört hozzá.

Lényegében sokkot kapott az az ugandai imám, aki alig két hétig élvezhette csak a boldog, gondtalan házaséletet, mielőtt minden a feje tetejére állt volna. Nem sokkal a ceremónia után ugyanis kiderült, hogy a nő, akit elvett, valójában férfi, a legelképesztőbb pedig, hogy ő ebből mindaddig semmit sem vett észre.

Mohammed Mutumba és „felesége” hagymonyáso nikah ceremónia keretében keltek egybe. Előtte természetesen nem kerülhetett sor szexuális együttlétre, de az esemény utáni hetekben sem sikerült beteljesíteniük a házasságukat, mert a feleség azt mondta, éppen megvan a menstruációja. A férfi saját bevallása szerint türelmesen várta, hogy felesége készen álljon.

A csalásra végül a szomszédjuk segítségével derült fény. Ő vette észre, hogy a nő átugrott a falon és betört hozzájuk, hogy elvigye többek között a tévéjüket és pár ruhadarabot. A feleség mozgása és ereje keltette fel a figyelmüket, ekkora kezdtek gyanakodni. A betörést jelentették a rendőrségen, ahova hamarosan az imám és párja is megérkeztek. Egy női börtönőr motozta meg utóbbit, ekkora vette észre, hogy a melltartóját ruhával tömte ki, ez után pedig hamar megállapították azt is, hogy férfi nemi szerve van. A feleség ekkor vallotta be, hogy azért tévesztette meg az imámot, mert annak sok pénze volt. Most betörés és csalás miatt emeltek ellene vádat.

Az imám teljesen összetörve nyilatkozott a történtekről.

Egy nőt kerestem, akit feleségül vehetek. Aztán találkoztam egy hidzsábot viselő gyönyörű nővel, megkértem a kezét és ő igent mondott. Azt mondta, addig nem szexelhetünk, amíg el nem veszem hivatalosan és át nem adom a szüleinek a hozományt

– mondta szűkszavúan a férfi, aki ez után minden bizonnyal sokkal óvatosabb lesz.

24, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Spöttle: A terrorsejtek akkor lendülnek újra akcióba, amikor az elhárítás ébersége alábbhagy

Edit

Kivihették Törökországból Hasogdzsi holttestét

Géza

Lövöldözés volt egy gyorsvonaton Franciaország északi részén + videó!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------