Főoldal » Két hét múlva megműtik Pataky Attilát
Bulvár

Két hét múlva megműtik Pataky Attilát

Sú­lyos ál­la­pota után ott­hon, sze­ret­tei kö­ré­ben lá­ba­do­zik Pa­taky At­tila, akit ka­rá­csony előtt kel­lett sür­gő­sen kór­házba szál­lí­tani, mert el­vesz­tette vé­ré­nek 35%-át.

Ahogy azt a Ripost is megírta, nehéz napokon van túl Pataky Attila.

“Örömmel és megkönnyebbüléssel jelentem, hogy már sokkal jobban vagyok, mint néhány nappal ezelőtt” – mondta a Blikknek az Edda frontembere, aki a szilvesztert pezsgőzés helyett most kivételesen vitaminkoktéllal ünnepelte.

Eddig szó szerint úgy éreztem magamat, mintha egy vasrúddal összevertek volna. Jártányi erőm sem volt napokon keresztül, de most már úgy érzem, kezd visszatérni az energiám, jobb az étvágyam is. Igaz, rengeteg gyógyszert és vitamint kell szednem, hogy jó állapotba kerüljek a két hét múlva esedékes aranyérműtétre. A gyógyszereket főleg a szívemre kaptam, miután a rosszullétem miatt kis híján leállt.

Ezzel pedig nem szabad viccelni, szóval nagyon fegyelmezetten szedem a felírt pirulákat. Rá­adásul szigorú diétán vagyok, amelynek betartásában Orsika és az édesanyja segédkezik. Úgyhogy biztonságban vagyok!” – nyugtatta meg rajongóit Pataky Attila.

Két hét múlva megműtik Pataky Attilát

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A nagy esküvő hetén mondott fel munkahelyén Meghan Markle anyja – Ezt akarja csinálni a jövőben

Géza

Kitálalt a konfliktusokról Geszti Péter: emiatt veszekedtek a feleségével

Mazsi

Ariana Grande súlyosan megsérült

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------