Főoldal » Két hét és választ az ország, választ Magyarország! (Olvasd el!)
Belföldi hírek

Két hét és választ az ország, választ Magyarország! (Olvasd el!)

Van egy szó, amelyet ha kimondunk vagy eltöprengünk a jelentésén, szinte biztosan kellemetlen emlékeket idéz fel bennünk, vagy rossz érzéssel tölt el. Ez a szó ez: késő!

Nézünk a távolodó vonat után, amelyen rajta kellene ülnünk, de néhány pillanattal az indulás után érkeztünk az állomásra. Ez még nem tragédia, mert felszállhatunk a következő járatra, de késünk. Sokkal rosszabb a helyzet, ha például összevesztünk az egyik családtagunkkal vagy ismerősünkkel, és mielőtt rendeznénk a viszonyunkat, az illető váratlanul meghal. Ekkor már hiába cselekednénk bármit, a késedelem nem pótolható. A késés végzetes.

Tizennégy nap múlva választ az ország. Akkor dől el, hogy kiknek a kezébe adjuk a hatalmat. De most nem négy év a tét, hanem sokkal több. Egy rossz kormányzással szét lehet verni egy működő gazdaságot, amelyet ugyan később, ha nem is könnyen, de újra lehet építeni. Láttunk már erre példát. Ha azonban Magyarország is belép a migránsokat befogadó államok sorába, akkor talán örökre megpecsételjük a sorsunkat. Olyan változások indulnak el, amelyeket nem lehet négy év után megállítani.

Ebből a szempontból most egy végtelenül egyszerű kérdésre adhatunk választ azzal, hogy hová tesszük az ikszet:

Bevándorlóország lesz hazánkból vagy nem?

____________________________________________________________________________________________________

A HIRMAGAZIN.EU online média bejegyzése: Ha valaki még nem látta volna a videóinkat, ma 14.00 órától, fél óránként levetítünk egyet-egyet, hogy megnézhesse, milyen állapotok uralkodnak azokban az európai országokban, ahol NINCS KERÍTÉS!

Nem akarunk félni, nem akarjuk, hogy a gyermekeink féljenek, nyugodtan akarunk élni, nyugodtan akarjuk építeni a jövőnket, nyugodtan és békességben szeretnénk megöregedni! Élni, és alkotni szeretnénk, erőszaktól mentesen, egy erőszakmentes Magyarországon!

Azok a politikai vezetők, akik ettől bármiben is más szeretnének, sajnos, ELMEBETEGEK, és én azt mondom, hogy elmebeteg emberek NE IRÁNYÍTSÁK MAGYARORSZÁGOT, elmebetegek ne döntsenek az én sorsomról, és ne döntsenek a gyermekeim sorsáról sem!

A 2018. Április 8-i választás kimenetele nem lehet kétséges!

Csak ORBÁN VIKTOR Miniszterelnökünk vezetheti Magyarországot,

mert, csak Ő tett le annyit eddig a “nemzet asztalára”,

ami nekünk GARANCIÁT nyújt

a JÖVŐRE nézve!

Hirmagazin.eu online média (Bognár Géza, a Hirmagazin.eu online média képviseletében)

_____________________________________________________________________________________________________

Ha valaki azt hiszi, hogy ez vaklárma, annak érdemes megnéznie azt a Facebookon is elérhető összeállítást, amely az ellenzék politikusairól készült. Csokorba gyűjtötték (és felvették videóra) a balliberális oldal (nyugodtan értsük ide a Jobbikot is) neves képviselőinek korábbi nyilatkozatait, íme hát, mit akarnak az ellenzékiek:

Hiller István: „Én ezt a kerítést utálom, hülye, aki a kerítést szereti.”
Vona Gábor: „A kerítés egy hatalmas bukás, nyilvánvalóvá vált, hogy alkalmatlan Magyarország megvédésére.”
Szigetvári Viktor: „Szerintem a kerítés szükségtelen, felesleges pénzkidobást jelentett a felépítése. Ha rajtam múlna, ha véletlenül miniszterelnökké választana ez a nép, akkor én lebontanám két éven belül.”
Botka László: „Természetesen azon leszünk, hogy a kerítés minél gyorsabban lebontható legyen.”
Tóbiás József: „A kerítés, amelyről a vita zajlik, a lehető legrosszabb megoldás.”
Jávor Benedek: „Én szerintem nincs szükség a kerítésre.”

A kerítés, amely védi az ország határait és a kerítés, amely összeköt. Összeköti az ellenzéket, mert egyaránt feleslegesnek tartják. Ők mondták el, nem a Fidesz találta ki. A mondatokat megörökítette a kamera, hiába próbálják most, a választáshoz közeledve tagadni vagy szépíteni az elhangzottakat. Ez egy olyan tintafolt, amelyet ha letakarnak is, átüt a sötét.

Most még nem késő! Most még nem kell attól tartani, hogy ha kilépünk a metróból, valaki nekünk ront egy késsel, miközben azt kiáltja, hogy Allah akbar! Most még úgy vásárolhatunk valamelyik üzletközpontban, hogy nem ejtenek túszul az Iszlám Állam nevében. Most még úgy mehetünk egy sporteseményre, hogy nem robban a bomba a sta­dion mellett. Most még úgy élvezhetünk egy koncertet, hogy senki nem kezd a tömegben lövöldözni. Most még úgy ülhetünk ki egy kávézó teraszára, hogy nem mészárolnak le egy terrorcselekmény végrehajtói. Ezt tőlünk néhány kilométerre már nem mondhatják el.

„A kontinens megtelt, a határokat meg kell védeni, a migránsokat pedig Európán kívül kell tartani!”

… Ha megszűnik az illegális migráció, nem lesz kiket szétosztani, és ezzel a kvótavitáktól is megszabadulna az Európai Unió” – nyilatkozta tegnap Orbán Viktor.

A kormányfő arra a tényre próbált rávilágítani, hogy a terrorveszély fokozódása és a közbiztonság romlása összefügg a migrációval.

Két hetünk van arra, hogy eldöntsük: 2018. április 9-én ne úgy ébredjen Magyarország: késő!

Forrás: magyaridok.hu

Kép: Hirmagazin.eu

Videó: YouTube; Kovács Karolina, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Fontos döntést hozott az országgyűlés a dohánytörvényről: ezt hozza magával a szigorítás, rengeteg embert érint

Mazsi

Már rosszul van a váratlan villanyszámláktól

Edit

Az ország 89 pontján mérnek majd a szenzorok! Íme a lista, ahol mindenképp lassíts, ha nem akarsz sokat fizetni!

Mazsi